iOS 7 iPhone 4'ü bozdu mu?

Egemen Yıldız

Hectopat
Katılım
22 Nisan 2014
Mesajlar
39
Yer
Aydın
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yurt dışından kardeşime iPhone 4 sipariş ettim. Dershaneye giderken kullanması için. iPhone'u araştırdım bayağı. iOS 7 telefonu bozuyor diyenler var, tam tersi daha iyi oldu diyenler de... Sizce bu işler telefonu iyileştiriyor mu, yoksa bitiriyor mu?

Saygılarımla...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eniştem'in telefonuna kurdum ve sorunsuz çalışıyor. Çok eski cihazlar aslında iOS yüzünden değil, NAND yongaların artık ömrünü doldurması yüzünden yavaşlıyor. Millet de suçu iOS'a atıyor. Hayır zaten bir akıllı telefonun ömrü 2 sene, taş çatlasın 4. Ben kurun derim.
 
Kullanıyorum, kurmayın. Birkaç farklı kişinin iPhone 4'ünden denedim aynı. Hiçbir fark yok. Bugün elime 5S alınca Dual Core işlemciden i7'ye geçmiş gibi hissettim. Hakikaten iOS 6'ya göre çok hantal kalıyor.
 
İphone 4'e kurmayın bence Ios 7'yi. Kaç kişide gördüysem cihazda yavaşlama sorunları var. Ios 6 kullanıyorsa devam etsin. 4. nesil iPad'imde bile Ios 6 kullanıyorum.
 
Eşimin telefonunda ios 7 vardı, kasma donma problemleri yaşadık bir süre daha sonra 7.0.3'e yükselttiğimizde hiçbir problem kalmadı. Yüklemekten çekinmeyin kısacası, benim denemelerim ve testlerim gayet pozitif sonuçlar verdi.
 
Hiç bir güncelleme telefona zarar vermez. Apple gelistirdigi güncellemelerle birlikte ürünlerine yeni özellikler ekliyor. Yaklaşık 1 yıl önce iPhone 4 sahibiydim ayrıca sürümüm IOS 7'ydi ve ben çok memnundum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece wifi sorunu ortaya çıkıyo, başka bi sorun yok ios7'de. 4 ve 4S'lerde wifi sorunu yapıyo. (Wifi sorunu: Wifi açık olmasına rağmen modemi görmüyo. Hiç bi modeme bağlanamıyorsun.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı