Hibernated Boot sorunu

Mentor

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2014
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün sanırım kazayla hackintoshumu uyku moduna aldım. Sonra dönüp baktığımda güç düğmesine bastım ve kapandı. Açmak istediğimde Boot Mac OS X from Mentor (hibernated) yazısı çıktı. Oradaki hibernated ne bilmiyorum fakat verbos modda boot ettirmiyor. Boot etmeye çalıştığımda bir çubuk doluyor ve bilgisayar restart yapıyor. Clover Boot menude bu hibernated olayını nasıl kapatabilirim.

Not: Anakartımın uefi destekliyormu bilmiyorum. Amaa windows 8'i hızlıca boot edebiliyordu.
 
Gelecekte karşılaşacak bir arkadaş olursa diye not düşeyim. Bu sorunun çözümünü internette bulamadım. Yeniden yükledim Hackintosh'u fakat yüklerken aynı disk adı vermemenizi öneririm. Ben verdim bir saçmalıklar oldu.
 
Merhabalar forumda gezerken denk geldim mesajınıza. Belki sorun çözülmüştür yeniden kurarak ama böyle bir problem yaşayan arkadaşlar macOS'in kurulu olduğu bölümün üzerinde <space> tuşuna basarak <cancel hibernate wake> seçeneğinin üzerinde <enter> tuşuna basarak işletim sistemlerine yeniden kavuşabilirler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar forumda gezerken denk geldim mesajınıza... Belki sorun çözülmüştür yeniden kurarak ama böyle bir problem yaşayan arkadaşlar hackintoshun kurulu olduğu bölümün üzerinde <space> tuşuna basarak <cancel hibernate wake> seçeneğinin üzerinde <enter> tuşuna basarak işletim sistemlerine yeniden kavuşabilirler. Kolay gelsin...
Merhaba bu durumla karşılaşıp sistemi bir kez tekrar kurmuştum. Sayenizde bir kez daha kurmaktan kurtuldum. Cevap için üye oldum, teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı