Nvidia Shield nedir?

Zeki Mürmeyen

Kilopat
Katılım
10 Haziran 2014
Mesajlar
1.134
Makaleler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu tableti diğerlerinden farklı kılan özellik ne anlamadım doğrusu. Ben bu tablet ile Battlefield 4 vs. oynayabilecek miyim? Yani bir nevi küçük konsol diyebilir miyiz? Birisi bana açıklarsa sevinirim çünkü sistem toplamak yerine buna yönelebilirim. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Android oyunlarının konsollaştırılnış hali diyebiliriz. Battlefield 4 vs. oyunlar Android'e çıkmadığı sürece hayır oynayamazsınız.
 
Nvidia Shield, Android işletim sistemli bir el konsoludur. Tablet değil. Tıpkı PSP, PS Vita gibi. Bir bilgisayarın yerini tutar mı? Elbette ki hayır.
 
Nvidia'nın Tegra yongası ile güçlendirilen bu tablet normal piyasada olan tabletlerden daha çok oyun odaklı. Battlefield 4'ü ancak Nvidia ekran kartlı bir bilgisayarda streaming yaparak oynayabilirsin. Bu da evden dışarı çıktığında oynayamazsın anlamına geliyor. Sistem toplamak daha mantıklı.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı