R9 295X2 Ekran Kartı ile Watch Dogs'ta 20 FPS!

Sıkıntı ekran kartının tam yükte çalışmayışından kaynaklanıyor buda genelde dar boğaz ve driver problemlerinden kaynaklanıyor. Benim tavsiyem diğer oyunlarda başkalarının yaptığı benchmartaki değerlere yakın değerler alıyorsanız takılmayın. Özellikle Multiplayer oyunlarda. Birde işlemci kullanımı %100 oluyor mu bazen öyle bir sorunda olabiliyor.
 
@Silinen üye
Eylül'de İ7 5930K, yeni anakart ve DDR4 ram alcam. O zamana kadar İ7 2600k @4.6 GHz ile devam :D

@FurkanEmreYIlmaz
Yarın bu dediğin karşılaştırma olayını yapacağım. Ve açıkçası işlemciyi çok takip edemedim. Ama oyunlara girmeden önce AI Suite 2'deki Digi+VRM panelinden işlemciyi icin olan ayarlamaları (stabite mi performans mı olayı) sona çekiyorum. İşlemci 100% oluyorsa ki hatırlamamakla beraber oluyor gibi gördüm (MSI AfterBurner'daki maksimum çıkan değerde 100 yazıyordu ama ne kadar süre 100 oldu, yoksa olup hemen indi mi bilmiyorum orasını) bu yaptıgım ayarlar dolayısıyla işlemciyi tam olarak çalıştırıyor olabilirim.
 
İşlemci konusun da ben şöyle düşündüm belki işlemci sıcaklık veya herhangi bir nedenden tam yük almıyordu. Sizde OC ile saf çekirdek performansını arttırınca işlemcinin %70'i eski halinin %80 gibi oldu bu yüzden daha fazla FPS alıyorsunuz ama yine istediğinizi alamıyorsunuz çünkü işlemcinin kullanılmayan %20 var gibi zaten işlemci tam kullanılmayınca o oranla ekran kartı da kullanılmayacak gibi.
 
Tekrardan merhabalar arkadaşlar biraz önce www.geforce.com 'da "Watch Dogs Performance and Tweaking" makalesinde gezinirken şu tabloyu gördüm. Ve çok şaşırdım. Nvidia bile Gtx Titan SLI'lı sisteme İ7 2600K @4.8 GHz işlemci ile test etmiş. Ki Nvidia böylebirşeyi cimrilikten yapacağını sanmıyorum. Tablo şu: (Diğer tablolar ve detaylar için: Watch Dogs Graphics, Performance & Tweaking Guide | GeForce
watch-dogs-anti-aliasing-performance-chart.png


Ayrıca Тесты видеокарт и игр, обзоры , новости мира игр и IT технологий. sitesindeki Watch Dogs Performans incelemesinde 1080p'de yapılan CPU test tabloları; (Detaylar için: Watch Dogs тест GPU | Action / FPS / TPS | Тест GPU )
R9295X2:
http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Watch_Dogs-test_new-proz_amd_ultra.jpg


GTX 780Ti SLI:
http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Watch_Dogs-test-proz_nvidia_ultra.jpg
 
Aşağıdaki resim gibi birkaç resim atmanı istiyorum.
eU2wRBo.png

Bunu Msi Afterburner programıyla yapacaksın. Settings>İzleme kısmından işaretli yerleri aktifleştir açılacaktır.
ab-jpg.9407


Bu seçenekleri aktifleştir;
-Gpu kullanımı
-Gpu sıcaklık
-Fps
-Cpu sıcaklık
-Cpu kullanımı

Dediklerimi yapıp resim atabilir misin? Ne kadar darboğaz oluyor öğrenelim.
 
AMD gaming Evolved kapat Raptr da kapat. bir de öyle dene.
 
@IMPOSS1BLE
Bugün oynarken screenshoot almıştım ama bilgi ekranını da görüntünün içine kat seçeneği işaretli olmadığından sadece manzaraların resmini çekmiş. Yarın istediğin gibi screenshootlar atabilirim.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı