Kablolu modem ile telefondan internete girmek?

eSPORTS

Hectopat
Katılım
17 Temmuz 2014
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, birkaç güne lumia 925 satın alacağım. Fakat evimde internete kablolu modemden bağlanıyorum. Telefonumdan evimdeki interneti kullanabilmek için herhangi birşey satın almadan girebilmenin bir yolu var mı? Yoksa da en ucuz şekilde bunu nasıl halledebilirim (usb vs. yolu varmı)? Kablosuz bir modem satın alarak yapabileceğimi gayet tabi biliyorum. Yalnızca almama gerek bırakmayan bir yolu var mı öğrenmek istedim. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Ben eski tabletimde kablolu internet kullanıyordum. Bi aygıt var bi ucu internet bi ucu usb kablo bağlantısı bi kaç ektronikçiye bak derim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tanede modem alıp gelen kabloyu direk modeme bağlayıp (adsl olmadan) modemden Dhcp'yi kapatıp kablosuz internet keyfini yaşarsınız. Ya da AccessPoint alıp hiç bir ayara gerek kalmadan kullanırsınız. Bu zamanda wifi şart.
 
Ping süreleri, monitörün, mousenin, klavyenin gecikme sürelerine (ms), oynadığım bilgisayar oyunlarında önem verdiğimden kablolu aygıtlar kullanmamayı tercih ediyorum. Bu sebeplede wifi kullanmıyorum. Sorunumu ise eski laptopuma kurduğum bir program sayesinde, laptopu kablosuz modem gibi kullanarak hallettim. Sanırım Mikail Fidan'ın söylediğide buydu. İlginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı