Amazon'dan Logitech G930 kulaklık alma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar , ben de G930 sipariş edeceğim .
Kargosu gelmiş biri olarak deneyimlerinizi paylaşırmısınız.
Sipariş anından itibaren neler yapmalıyım , e posta falan gelecekmiş TC için herhalde nasıl oluyor bunlar birazcık aydınlatırsanız sevinirim.
Bir de ben Bilecik/Bozüyük ilçesinde oturuyorum. Adres kaydederken City ve State/Province/Region yerleri var.
İkisine de Bilecik/Bozüyük olarak mı yazayım yoksa birine sadece Bilecik olarak mı diğerine Bilecik/Bozüyük olarak mı yazayım fark eder mi :)) Teşekkürler.
 
Kusura bakmayınız. Uzun süredir yoktum ve mesajlarınızı görmedim. Şehir falan yazarken "ğ" "g" gibi Türkçe harfler kullanmayın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba @Xectuonel bende aynı kulaklığı almak istiyorum bana yardımcı olur musun ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiiki de yardımcı olurum. Şimdi bak. Bu konu altındaki ortalama olarak her şey başına gelecektir. TC kimlik numaranı taşıyıcı firmaya vermen gerekecek. Ondan sonra senden tam bir adres isteyecekler. Türkçe harfler kullanmadan adresini yaz. Bir yerde takılırsan yardım iste. Soldy by Amazon yazıyorsa kesn olarak Türkiye'ye geliyor diye biliyorum. @Recep Baltaş, bu konuda bizi aydınlatırsa mutlu olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
yardımcı olurum tabikide

bak şimdi bu konu altındaki ortalama olarak her şey başına gelecek tc kimlik numaran ı taşıyıcı firmaya vermen gerekcek felan ondan sonra senden tam bi adres isteyecekler türkçe harfler kullanmadan yaz adresini bi yerde takılırsan yardım iste sold by amazon yazıyorsa kesin olarak türkiyeye geliyor diye biliyorum @Recep Baltaş bu konuda bizi aydınlatırsa mutlu olurum

Amazon Türkçe harfler kabul etmiyor. İsterseniz adres kısmında Türkçe yazıp kaydettikten sonra bakabilirsiniz, kodlar çıkacaktır. I-percel T.C Kimlik Numaranızı ister. Çünkü yasalarımıza göre en fazla sene de 5 kere ürün getirtebiliriz. Sold by Amazon ibaresi Amazon tarafından satıldığı anlamına gelir. Ama illa Amazon'ndan alındı diye gelecek bir kaide yok. Ama Amazon değilse de gelmeyecek diye bir şey de yok. Kullanıcılar da yolluyor. $100 üzerı alışverişler %20 Gümrük Vergisi'ne tabiidir.

Başka sorun varsa alabilirim.
 
Selam arkadaşlar bende kulaklik sipariş edeceğim kendi bütçeme göre. Logitech G230 sizinkilere göre biraz kötü kalıyor tabi ama :D öğrenciyiz gücümüz buna yetiyor sonuçta bana birileri yardımcı olabilir mi siteden .Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
 
Selam arkadaşlar bende kulaklık sipariş edeceğim kendi bütçeme göre. Logitech G230 sizinkilere göre biraz kötü kalıyor tabi ama :D Öğrenciyiz gücümüz buna yetiyor sonuçta. Bana birileri yardımcı olabilir mi siteden .Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
G230 alacaksanız hiç amazonla uğraşmayın. Zaten kargosuyla beraber $57,82 (132,791938 TL) ediyor ve Türkiye'deki fiyatı 140-150TL arası değişiyor.
 
Arkadaşım amazondan almanı önermem o model için Türkiye fiyatı ile aynı neredeyse. G930 elime ulaştığında gerçekten çok mutlu oldum. Gerçekten çok başarılı bir ürün. Alacak olan varsa İndirim beklemelerini öneririm. Ben 250 TL ye aldım toplamda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Xectuonel kardeş sen gümrük parası ödedin mi ben dün sipariş verdim ve kargo parası dahil 91 dolar yani 214 tl para tuttu ve şimdi bakıyorum kurlara 1euro = 2.75 tl yani 77 euroya tekabül ediyor sence gümrük parası öder miyim ödersem ne kadar öderim yardımcı olur msun?
 
Ürünün şuanki fiyatı $69.99 kargo ile birlikte TRY 209,70 =USD 89.09 ediyor sizce gümrüğe takılır mı? Birde ben izmirde oturuyorum. Gümrüğe takılırsa almak için istanbulamı gitmek lazım bilgi verir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı