ETS 2 neden bu kadar sevildi?

Evet sesler daha aktif olabilir. Bu arada 1.10.1 versiyonunda bir hata yakaladım. Bazen navigasyon saçmalıyor. Size bir yol gösteriyor oraya giriyorsunuz ama yanlış yöne sokuyor ters yöne girmek zorunda kalıyorsunuz, ortada da refuj bariyerleri olunca bayağı bir ters yönde gitmek zorunda kalıyorsunuz.
 
Aynen koppitteki tuşlar tıklanabilir olsa , yollarda çukurlar falan olsa ve daha gerçekçi tirreşim olsa camlar açılabilse birde yayalar artırılıp tırdan dışarı çıkma olsa kimse bu oyunun önüne geçemez ayrıca bende hayranıyım :D
 
Tırdan çıkma çok gerekli değil bence. En nihayetinde fps oyunu değil. Ama feribota veya trene bindiğimizde güzel birkaç animasyon gösterseler loading ekranı yerine çok daha hoş olabilir.

Mesela gemide giderken denizi gösterse, denizi izleyen karakterimizi gösterse çok daha eğlenceli olabilir.
 
Sizce tırcılık kanımızda mı var nedir? :) Sizce oyunda neler geliştirilebilir? Oyun hakkındaki görüşleriniz neler?
Tır simülasyon oyunları biz Türkler olarak 2 tane oyunla sevdik.
1- King of the road
2- Euro truck 2
King of the road;
2002 senesinde çıkmış ve o dönemin tır oyunlarına göre gayet güzeldi. Şirket kurabilme grafik bakımından telsiz kullanabilme vs vs. Bu özellikler bizim çok hoşumuza gitmişti. Oyunda eksik yönler vardı. Direksiyon yarım dönüyor, sinyal yok,genellik ile kamyon kullanılıyor ve tırlar dorse çekmiyor sadece biz çekebiliyoruz.Bu sorunda bizlerde hayal kırıklığı olarak kaldı.
Euro Truck 2;
Şimdiye kadar çıkan en iyi tır oyunu tartışmasız. Üstelik Türkçe dil seçeneği olması. Muavin lakabı yani plaka değiştirme . Uzun yollar, araç modifiye etme,kredi çekme vs vs. Bu özellikler bizi büyüledi. Fakat burada da eksi önler var. Sadece tır sürebiliyoruz. Neden kamyon süremiyoruz ?
Neden Türkiye haritası yok ?
 

Geri
Yukarı