On Board Ekran Kartı Şüpheleri

Katılım
1 Nisan 2014
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar;

Benim başlıkta da belirttiğim gibi onboard ekran kartımla ilgili şüphelerim var. Şu an kullandığım dizüstü bilgisayarın 2 ekran kartı var. 1. si onboard (İntel HD Graphics 4400) 2. si ise normal AMD Radeon Graphichs R5 M230. Şimdi şüphemin neden olduğu şey ise şu:

Oyun oynarken kasılmalar yaşıyorum. Muhtemelen bu kasılmaların oyunun AMD grafik kartı tarafından değil. Ve Intel onboard ekran kartı tarafından çalıştırıldığı için yaşandığını sanıyorum. uUarım öyle değildir. Acaba böyle bir şey oluyorsa bunu nasıl düzeltebilirim?En önemlisi de bu bir şüphe mi yoksa gerçekten böyle bir şey var mı? Bunu nasıl anlarım?

Dizüstü bilgisayarımla ilgili bilgiler;

Marka: Lenovo
Model: 20351
İşetim Sistemim: Windows 8.1 Single Language

Umarım gerekli bilgileri vermiş ve sorunumu düzgün bir şekilde anlatmışımdır.

Oynadığım oyunlar:
Minecraft (Özellikle Multiplayer olarak oynarken oyunda buglara neden oluyor)
Age of Empires 3
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft ve Age of Empires o kadar ağır oyunlar değil, şüpheniz olmasın onboard yeterli olacaktır.
Anlıyorum ancak AMD ekran kartı orada boş boş duracak mı? İleride Crysis 2, Battlefield 3 gibi oyunları indireceğim. Ve onboard ekran kartı yetmeyebilir. O yüzden tam bir çözümünüz varsa söyler misiniz?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı