Asus M5A97 R2.0 Ayar Sıfırlama

hamdıgultekın

Hectopat
Katılım
9 Ağustos 2014
Mesajlar
160
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Arkadaşlar, asus m5a97 r2.0 anakartım var geçenlerde dwd'nin içinden çıkan All Suite II Yazılımını kurmuştum, dünde programı biraz karıştırdım ve PC'nin sesi değişti ve ısı değerleri 4 derece arttı.
Yazılımı fabrika ayarlarına getirebiliyormuyuz, getirirsek eski değerlerini alırmı? yada Anakartı default yada fabrika ayarlarına dönderebiliyormuyuz.?
 
Bios ayarlarına gir sağalt köşeden default seçeneğine tıkla ve çıkış yap, daha sonra pc açıldığında al suite 2 açıp fan ayarlarını cpu ve kasa fanları için standart ayara getirip alttan uygula seçeneğine tıkla.
 
Bios 0'lama çözüm olurmu, nasıl yapabilirim.?

Arkadaşlar görüş ve önerisi olan varsa sunsun,çaresizim.!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Programı sil. Bilgisayarı yeniden başlat ve Bios'a gir. Sağ alttaydı sanırım Default yazar ona tıkla sonra sağ üstten çıkış yap yaparken kayıt et ve çık yazar ona bas düzelir.
 
Bios gir. Sol altta Shortuc sanırım öyle bir seçenek var. Ona tıkla oradan Fan Control kısmına gel. En alta in aşağıda Standart veya başka mod vardır. Ya da Disable yazar onu Enable yap. Daha sonra Silent Mod yap Cpu ve Chasis fanları. Düzelir ses.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı