3,32inç lik monitör mü 1,46inç lik monitör mü?

CanDurukan

Kilopat
Katılım
27 Ağustos 2014
Mesajlar
75
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir süre önce 3 monitör ile ilgili bir konu açmıştım ve buradan herkese yardımları için tekrar teşekkür ediyorum. Bir süre önce Samsung un 32 inçlik Smart LED TV sini almıştım ve daha kısa bir önce bundan 2 tane daha alıp Triple monitor yapmaya karar vermiştim. Bugün de almaya gittik. Ancak babamla 55 inç Curved bir TV yi beğendik. (salon için) Eğer bunu alırsak bana da salondaki 46 inçlik Samsung Smart LED düşecek. Uzun lafın kısası ben 3 32 inçlik kombomu mu yapıyım yoksa 46 inç lik TV yi mi kullanayım?

46 inçlik tv 46''UE46D6500VS Series6 3D Full HD LED TV | SAMSUNG Birleşik Krallık

(32 inçliğin linkini şu an bulamadım. Ancak önceki konuda var)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Simulasyon oyunları seviyorsan 3 monitör mantıklı ama fps, araba yarışı, savaş gibi oyunları seviyorsan bence tek monitör daha iyi.
 
Açıkçası simulasyon oyunlarından nefret ederim :) Ancak 46 inç inde çok büyük olduğu gerçeği var. Gözümü rahatsız eder mi? (32 inç i rahatça kullandım)
 
Son düzenleme:
3 monitör olarak hiç bir zaman düşünmedim. Ekranı 3 parçaya bölmesi hiç hoş durmuyor. Ancak 3 monitör'ün gösterişli duruşu var.

46 inç rahatsız edebilir, Ben olsam çok geniş ekran alırdım.
 
kararsız kaldım bir tarafta 3 kat daha fazla alanı görebilmek var bir tarafta her şeyi daha büyük görebilmek 3 kat fazla alan görebilmek daha mantıklı geliyo ama hangi masaya sığıcak ??
 
46" 1080p TV alıp masaya koyup normal monitör gibi kullırsanız çok pişman olursunuz. Artık oyunların yükleme sahnelerinde Ekrandaki pikselleri sayarsınız :D
 
PC standardı 27" boyutu geçmez. 46" TV ile dizi izlenir anca :)
Veya 46" TV bir konsola bağlanır ancak PC'de kullanılmaz.

3 adet 32" monitörü birleştirme amacın sadece ama sadece oyun ise eyvallah. ETS2 gibi oyunlar için direksiyon setin falan da varsa tadından yenmez.
Ama çok abartı oluyor, tamamen oyun için ise sıkıntı yok ancak sıradan bir kullanım girer ise işin içine pişman olursun.

Ben 23 veya 24" oyuncu monitörümü alır karşıma koyarım, her oyunumu da oynarım. En güzeli de budur.
 
2 monitörü dün aldım şimdi masa yaptırıyorum Belki 46 inç liğe de çöküp monitorlerin üstüne asıp PS4 ve TV için kullanabilirim ancak üstte durması rahatsız edici olabilir bunun için Güzel bir duvara asma aparatı önerirmisiniz (ileri geri yukarı ve aşağı hareket eden)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı