9.Sınıf Korkusu

Arkadaşım korkucak birşey yok. Sadece biraz konular ayrıntılı ve dersler zor. Çalışana kolay. Sınıfı 2 türlü geçmenin yolu var. 1 çalışma , 2. ise kopya :D (Kopya çok çok zor sınavlarda yani baktın 4-5 soru yaptın diğerleri boş ortamı önceden ayarla bak ) :D
 
Hayatının her anında seni kurtaracak bir yöntem var kim ne derse desin tek yol çalışmak. Arkadaşım istersen 1.sınıf ol istersen master yapıyor ol çalışmaktan kaçış yok ya şimdi çalışır iyi bir yere gelir rahat edersin yada şimdi çalışmaz ilerde çalışırım diyerek yatarsın liseyi bir şekilde bitirirsin ama sonra çöpçü olarak mı kaportacı olarak mı çalışırsın bilinmez. Kimseye bir şey demiyoruz tabi sadece hayatının tamamen senin kontrolünde ve seçimlerine dayalı olduğunu söylemek istedim.
 
Birde benim korkum liseye geçen kimi zeki çocuklar boş veya sorumlulukla geçiyor. Hepsi de lise zor deyip işin içinden çıkıyorlar. Şimdi bende öyle olurum vs. şeyler aklımdan geçiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Korkmayın, abartacak bir şey yok ders çalışmadığım halde 70 ortalamayla geçtim. Tek yapamadığım Matematik'ti. Erzurum'un en iyi liselerinden birine gidiyorsanız korkacak hiçbir şeyiniz olmamalı.
 
Derslerin düşse bile geçersin tabi abartılıda düşürme, çalışmaya çalış çalışabiliyorsan ne mutlu. Korkmana gerek yok 9' un bir olayı yok ilkokul gibi değil ama o kadar korkuttukları gibi de değil. :)
 
Ben Erzurum'un en iyi ikinci okulunda okuyorum.Okul iyi olunca öğretmenlerde bizlerin her şeyi yapabildiğimizi düşünüyor.Sınavları çok zor yapıcam vs. şeyler söylüyorlar.Şimdiden 9.sınıfta kalacağımı düşünmeye başladım.Sizce nasıl çalışılmalı ve 9. sınıf nasıl bir yerdir ?
Her 9. sınıf öğrencisine denilen klasik sözler. "Benim sınavım çok zor olur." "Sizin yüzünüzden sınavlarımı zor yaparım." Gibi duyarsınız , duyarız ama korkma. Yeter ki 9. Sınıfın hakkını vererek çalış.
 
Ben Erzurum'un en iyi ikinci okulunda okuyorum. Okul iyi olunca öğretmenlerde bizlerin her şeyi yapabildiğimizi düşünüyor. Sınavları çok zor yapıcam vs. şeyler söylüyorlar. Şimdiden 9.sınıfta kalacağımı düşünmeye başladım. Sizce nasıl çalışılmalı ve 9. sınıf nasıl bir yerdir ?
Hocam yaşıyormusunuz
 

Yeni konular

Geri
Yukarı