Anasayfa Haber KYOCERA MITA’dan yüksek hızlı A4 Mono MFP’ler

KYOCERA MITA’dan yüksek hızlı A4 Mono MFP’ler

KYOCERA MITA’dan yüksek hızlı A4 Mono MFP’ler

Dünyanın önde gelen dokümantasyon çözümleri üreticilerinden Japon Kyocera Mita firması iki yeni yüksek hızlı A4 mono MFP ürününü piyasaya sundu. FS-3040MFP ve FS-3140MFP kompakt ve sağlam çok fonksiyonlu ürünler olarak kısıtlı zamanda yoğun işlerin yapılmaya çalışıldığı ortamlarda kullanım için uygundur. Her iki yeni ürün de düşük işletme maliyeti sağlayan ve çevresel etkiyi minimuma indiren Kyocera ECOSYS teknolojisi ile donatılmıştır. FS-3040MFP kopyalama, yazdırma ve renkli tarama özelliklerine standart olarak sahipken, FS-3140MFP bunların yanında faks özelliği de sunmaktadır.

FS-3040MFP ve FS-3140MFP ürünleri ofis çalışanlarının üretkenliğini sağlayacak birçok özelliği sunmaktadır. Kullanıcılar cihazlardaki çevirmeli otomatik doküman besleyicisi ve dubleks ünitesi sayesinde çift taraflı baskı ve kopya işlerinde zaman tasarrufu sağlayarak verimlilik ve kolay kullanım sağlamış olurlar. Cihazların maksimum 2,100 sayfalık kağıt kapasiteleri sayesinde kağıt kasetlerini tekrar tekrar doldurmak yerine kopyalama ve baskı işlevleri kesintisiz olarak yapılabilmektedir. FS-3040MFP ve FS-3140MFP’nin A4 MFP’ler için oldukça yüksek sayılabilecek 40 sayfa/dakika baskı hızı özelliğinin yanında renkli tarama özelliği de üretkenlik arttırıcı olarak öne çıkmaktadır. Renkli tarama özelliği sayesinde kağıt tabanlı işler dijtal iş akışlarına çevrilerek daha kolay ve hızlı şekilde paylaşılıp, saklanabilir. Taranan dokümanlar aynı anda birkaç tuşa dokunularak e-mail adresine,  network dosyalarına ve fakslara gönderilebilir, bu sayede kağıt tabanlı bilgi paylaşımı ve doküman arşivleme yüzünden oluşabilecek yavaş ve verimsiz süreçten kaçınılmış olunur.

İşletmelerin üretkenlik ve verimlilik sağlamanın yanında, bugünün rekabetçi dünyasında ayakta kalabilmeleri için finansal olarak güçlü olmaları gerekir. Kyocera’nın benzersiz uzun ömürlü ECOSYS konsepti sayesinde FS-3040MFP ve FS-3140MFP işletmelere doküman çıktı maliyetlerini azaltmada yardımcı olur. Bu ürünler 300.000 sayfa ömürlü aşınmaz Amorf Silikon druma ve diğer uzun ömürlü bileşenlere sahiptirler. Bu sayede cihazların bakımı ve parça değişimi minimum seviyede, ömürleri maksimum seviyede tutulur. Bu ürünlerin ECOSYS teknolojisi sayesinde, doküman çıktı harcamaları mümkün olduğunca azaltılarak düşük işletme maliyetleri sağlanır.

Bilgitaş Pazarlama ve İş Geliştirme Koordinatörü, Türkay Terzigil konu ilgili yaptığı açıklamada “FS-3040MFP ve FS-3140MFP ürünleri güvenirliliği ve verimliliği ile ünlü FS-3920DN modelinin ve kullanım kolaylığı ile ünlü FS-1028MFP/FS-1128MFP modellerinin iki önemli özelliğini tek bir makinede birleştirmiştir. Kompakt, sağlam, güvenilir ve üretken bu A4 makineler yüksek hacimli işlerde ve sayfa başı maliyetlerinde sunduğu düşük işletme maliyetleriyle kullanıcılarının beğenisine sunulmuştur.’’ demiştir.