Anasayfa Haber İş Bankası’nın İşPad Uygulaması

İş Bankası’nın İşPad Uygulaması

Tüketicilere kusursuz bir mobil deneyim sunan Samsung Electronics, İş Bankası’nın finans uygulaması İşPad’i Galaxy Tab kullanıcılarının erişimine sunarak bütün finansal işlemlerin hızlı ve kolayca gerçekleştirilmesine olanak tanıyor

Galaxy Tab’le Türkiye’deki tablet pazarına hızlı ve başarılı bir giriş yapan Samsung Electronics Türkiyeİş Bankası’yla ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışma ile İşPad finans uygulamasını en pratik haliyle Galaxy Tab kullanıcılarının hizmetine sunuyor.

Galaxy Tab kullanıcıları, S-Android Market’te yer alan İşPad uygulamasını ücretsiz olarak indirerek, Galaxy Tab’in hızlı ve kesintisiz internet erişimiyle İş Bankası bankacılık ve finans hizmetlerinden kolaylıkla yararlanabiliyor. Şık tasarımı ile tüketicilerin büyük beğenisini kazanan İşPad uygulaması, finansal işlemleri tek bir dokunuşla gerçekleştirmeye olanak tanıyarak, Galaxy Tab kullanıcıları ve İş Bankası müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

İşPad uygulaması aracılığıyla kullanıcılar, hisse senetlerini ve yurtdışı piyasaları takip edebilme ve yatırım araçlarının fiyatları hakkında bilgi alabilme ve haftalık bültenlere ve sektörel raporlara ulaşabilmenin yanı sıra, Bloomberg HT tarafından İş Bankası müşterilerine özel hazırlanan günlük Ekonomi Bülteni’ne erişerek, gündemi yakından takip edebilecekleri bir deneyim yaşayacaklar.

İşPad uygulamasının sunduğu bir diğer kolaylık ise; kullanıcıların istedikleri zaman bulundukları yere göre kendilerine en yakın Şube ve Bankamatiklerin adres ve konum bilgilerine anında ulaşabilecek ve şubelerin çalışma saatleri hakkında detaylı bilgi edinebilecek olmaları…

İşPad uygulaması sayesinde bütün bankacılık işlemlerini çok kısa sürede ve kolayca gerçekleştirebilecek olan Galaxy Tab kullanıcıları, İşPad aracılığıyla İş Bankası’nın İnternet Şubesi’ne giriş yaparak; yatırım işlemlerinden, vergi ödemelerine; kredi kartı işlemlerinden cep telefonuna TL yükleme işlemlerine kadar birçok bankacılık işlemini bir parmak dokunuşu ile tamamlayabilecek. Bireysel kredi ya da Maximum/Maximiles kredi kartı başvurusu ve kredi türüne göre ödenecek taksit tutarını hesaplama da; İşPad’in sunduğu kolaylıklar arasında yer alıyor.

Galaxy Tab kullanıcıları, İşPad uygulamasını; S-Android Market (http://www.samsungandroidmarket.com) üzerinden yükleyebilirler.