Anasayfa Haber HTC Flyer: HTC Sense’li ilk Tablet

HTC Flyer: HTC Sense’li ilk Tablet

Cep telefonu inovasyon ve tasarımında dünya çapında bir lider olan HTC, ilk tableti HTC Flyerä’ı bugün duyurdu. HTC Flyer, HTC’nin bir tasarım markası olma özelliğini tabletler için yeniden düzenlenmiş olan  HTC Sense kullanıcı deneyimi ile bir araya getiriyor.  Sezgisel ve yenilikçi bir yaklaşımın sonucu olan  HTC Flyer, doğal dokunma ve kalem etkileşimini bir arada sunuyor.

HTC ayrıca, ilk kez HTC Flyer üzerinde tüketici ile tanıştırılan yeni bir bağlantılı video hizmeti olan HTC Watch’u ve bir tablet üzerindeki ilk ‘cloud-based’ oyun hizmetini lanse etmek üzere OnLive Inc. ile işbirliğini de duyurdu.

HTC Corporation CEO’su Peter Chou, “Açıkça akıllı telefonlar yaşamlarımızda bir dönüşüme yol açtı. İnsanların akıllı telefonları, bilgisayarları ve diğer teknolojileri nasıl kullandıklarını gözlemledik; farklı ve daha kişisel bir tablet deneyimi yaratmak için bir fırsat gördük. Sektör olarak insanların artık tek bir cihaz yerine farklı ihtiyaçları için birden fazla kablosuz cihaza sahip olacakları bir yola doğru ilerliyoruz, biz de bu yönde hareket ediyoruz.” dedi.

Zarif,  tek parça alüminyum tasarımı ile HTC Flyer HTC’nin ününü borçlu olduğu simgesel tarz ve tasarım kalitesini gözler önüne seriyor. HTC Flyer sadece ciltsiz bir kitap ağırlığında ve bir ceket cebine sığabilecek kadar kompakt bir dizayna sahip. 7” inç  ekran, 1.5Ghz hızında işlemci ve yüksek  HSPA+ kablosuz bağlantı işlevleriyle HTC Flyer, hem kompakt hem de güçlü bir tablet isteyenler için mükemmel tercih.

Tablet İçin HTC Sense

HTC Sense, deneyimde kullanıcıyı temel alarak akıllı telefonlarda devrim yaptı.  HTC Flyer’ın tablet odaklı HTC Sense deneyimi, 3 boyutlu ana ekranı ile kullanıcıları şaşırtarak hoşnut etmeye yoğunlaşıyor. Benzersiz kısayol akışı, kullanıcının en önemli içerik ve bilgilerini görsel deneyiminin merkezine yerleştiriyor. Ayrıca HTC Flyer, Flash 10 ve HTML 5 ile taviz vermeyen bir web tarama deneyimi  sunuyor.

HTC Scribe Teknolojisi

HTC Flyer deneyimi dokunma etkileşimi ile öne çıkmakla birlikte aynı zamanda tablet teknolojisinde çığır açan kalem deneyimini de sunuyor. HTC Flyer’da bulunan tümüyle yeni Scribe Teknolojisi ile kullanıcılar doğal yazma eylemini yeniden keşfediyorlar. Scribe Teknolojisi; not almayı, anlaşma imzalamayı, resim çizmeyi hatta web sayfasında yazmayı kolay ve doğal bir hale getiren bir dizi bütünleşik dijital mürekkep yeniliklerini de sunuyor.

HTC Flyer’daki Scribe Teknolojisi, doğal ekranda yazma işlevini itinalı, bütünleşik yeniliklerle birleştirmek suretiyle geleneksel not almayı “akıllı not” almaya dönüştürüyor. Timemark adlı özellik,  yazılı notlarınızla uyumlu bir toplantı ses kaydı almanıza olanak tanıyor, böylece notlarınız üzerinde bir kelimeye hafifçe dokunmak sizi anında ses kaydındaki doğru noktaya ulaştırıyor. Ayrıca kullanıcı notları takvim ile entegre olduğundan; randevu hatırlatıcı active olduğunda  yeni bir nota başlama ya da son toplantı notlarının  kaldığı yerden devam etme fırsatı otomatik olarak hatırlatılıyor.  Ayrıca bir sektör ilki olarak HTC Flyer, dünyanın lider not uygulaması ve hizmeti olan Evernote ile dahili bir senkronizasyon da içeriyor.

HTC Watch ile Mobil Filmler Oynatmak

HTC’nin yeni video indirme hizmeti olan HTC Watch, HTC Flyer’da ilk kez sunuluyor. HTC Watch en iyi yüzlerce yüksek çözünürlüklü filmi istendiği anda aşamalı indirilmesine olanak tanıyor.  HTC Watch’un sezgisel, doğal tasarımı en yeni film ve video içeriklerini bulmayı kolaylaştırırken, sahip olduğu ileri teknoloji HTC Flyer’ın yüksek hızlı kablosuz bağlantısı üzerinden anında dosyadan oynatma olanağı sunuyor.

OnLive ile Mobile Gaming

OnLive Inc.’in devrim niteliğindeki ‘cloud-based’ oyun hizmetini entegre eden ilk mobil cihaz olan HTC Flyer, mobile gaming’i (mobil oyun) tamamen yeni bir seviyeye taşıyor. Kullanıcıların en iyi video oyunlarını pahalı oyun donanım ya da yazılımını satın almadan televizyonda ve bilgisayarda oynamalarına izin veren OnLive, home gaming (evde oyun) pazar lideridir.  HTC’nin OnLive ile ortaklığı sayesinde kullanıcılar, HTC Flyer’ın geniş bant kablosuz işlevi yoluyla OnLive hizmetini TV setlerine taşıyabilecek ya da doğrudan tablet üzerinde oynayabilecekler. OnLive’in HTC Flyer ile entegre edilmesiyle, kullanıcılar Assassin’s Creed Brotherhood™, NBA 2K11 ve Lego Harry Potter™ gibi en sevilen oyunlar dahil birçok oyunu oynayabilecekler.

Ulaşılabilirlik

HTC Flyer 2011’in 2. çeyreginde kullanıcılarıyla buluşacak.