Anasayfa Haber Leadtek Winfast GTX550 Ti

Leadtek Winfast GTX550 Ti

LEADTEK WinFast® GTX 550 Ti daha küçük ve daha iyi soğutması ile %15 oranında daha az ısınıyor. LEADTEK Winfast, Fermi II jenerasyonu ile yenilenen teknolojiyi yenilenen kutu tasarımı ve yüksek performans ile birlikte sunuyor. LEADTEK Winfast GTX 550Ti fabrika çıkışlı overclocklu versiyonu 8mm’lik 2 adet copper soğutucusu ve 7cm’lik kart içerisindeki ısınan havayı dışarı atmaya yarayan büyük fanı sayesinde daha hızlı ve etkili soğutma sağlıyor. Bu özel tasarım soğutucu ile kartın ısı kontrolünün sağlanmasının yanı sıra daha sessiz bir soğutma sağlanıyor. Ayrıca Yaklaşık 20 cm’lik uzunluğu ile anakartınıza kolay kurulum imkânı da sunuyor.

LEADTEK Winfast GTX 550 Ti overclocklu versiyon GF116 silikona ve 192 CUDA çekirdeğine sahip. 192 bit GDDR5 bellek veri yolu olan cihazda 930MHz saat hızı değeri mevcut. Bellek band genişliği değeri ise 4100MHz olarak tanımlanmış. LEADTEK Winfast GTX 550Ti % 28 oranında daha iyi 3D performansı sağlamanın yanı sıra eski nesil GTS 450 ‘den %20 oranında daha az enerji tüketiyor. LEADTEK Winfast GTX 550Ti Windows 7’nin DirectX 11 Tessellation GPU hızlandırma desteği, yüksek performans için Shader Model 5.0 ve Open GL4.0 desteklerini de sunmaktadır.

LEADTEK Winfast GTX 550Ti serisiyle birlikte yeni kutu tasarımını da tanıtıyor. Üst, orta ve alt seviye kartlarını farklı vahşi hayvan resimleri kullanarak ürün segmentasyonuna da gidiyor. Orta seviye ürünler için tasarlanan kurt tasarımında zeki, hızlı, güçlü ve dayanıklılık ön planda olacak. Bu özellikler ile orta seviye kartlar için vurgulanmak istenen düşünce ürünlerin stabil ve yüksek performanslı olmaları.

Türkiye Distribütörlüğünü AVNET Technology Solutions’ın yaptığı LEADTEK GTX 550 Tİ modelleri 2011 Nisan ayından itibaren raflarda yerini alacak.

LEADTEK GTX 550 Ti ile ilgili daha fazla bilgi için  http://www.LEADTEK.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Facebook LEADTEK TÜRKİYE Fan Sayfasından da takip edebilirsiniz

 

 

 

 

 

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version