Anasayfa Haber Yücel Elektronik Leadtek’in yeni distribütörü oldu

Yücel Elektronik Leadtek’in yeni distribütörü oldu

Ülkemizde çeşitli ürünlerindeki kalitesi ve uygun fiyatları ile kendinden sıkça söz ettiren LEADTEK, IT sektörünün önde gelen firmalarından olan ve son kullanıcıya TEKNOCITY ismiyle ulaşan Yücel Elektronik ile yalnızca PCoIP WMware Zero Client ürünleri kapsamında imzaladığı Distribütörlük anlaşması ile güçlenerek yoluna devam ediyor.
Yapılan açıklamada anlaşmanın başlangıç olarak yalnızca Winfast VP200 P ve VP200 H modelleri üzerinden olacağı belirtildi. Ayrıca 6-9 Ekim tarihleri arasında İstanbul Tüyap’da gerçekleştirilecek olan Cebit 2011 Bilişim Fuarında Yücel Elektronik’in Winfast VP200 P ürününü 2 nolu salon,C11 standında kapsamlı olarak tanıtacağı duyuruldu.

WinFast VP200 P

WinFast VP200 zero client, kullanıcılar için tasarlanan eşsiz sanal masaüstü deneyimini geniş multi-media deneyimi, CAD/CAM desteği, video animasyonları, 3D grafik ve fazlasını birlikte sunar. İşletim sistemi bağımsız olarak kullanılan bu cihaz geniş güvenlik çözümleri ile herhangi bir ekipmana gerek duyulmadan yönetilebilir.

VP200 P Özellikleri:

  • Bağımsız İşletim Sistemi
  • Taşınmayan Parçalar
  • Sürücüsüz
  • Son kullanıcılar için zengin multi-media deneyimleri
  • Etkili Enerji
  • Monitörün arka kısmı için opsiyonel VESA ağzı
  • Virüslere karşı tam koruma
  • Yoğun grafik uygulamlaları için CAD/CAM, Video animasyonları, 3D grafik desteği ve fazlası
  • 4 USB desteği
  • HD audio, mikrofon ve kulaklık
  • VMware Ready Sertifikası
  • Dual Monitör desteği 1920×1200
  • Merkezi Yönetim

WinFast VP200 H

VP200 H PCoIP host kart, XDR hafızanın 1GB ve 59 pin DMS-59 ve ethernet bağlantısı desteği sunar. Bu kart SFF ( small form factor ) gibi PC ve iş istasyonları için küçük çözümler düşünen kullanıcılara için idealdir. WinFast VP200 zero client çözümleri, IP network üzerinden 3D iş istasyonları grafik transferine imkan sunar. Güncel olarak kullanılan thin client ve KVM çözümleri 3D konusundan çok zayıf kalmaktadır.WinFast VP200 H, ( uzaktan işlem hızlandırıcı PC donanımı host card ) ve WinFast VP200 P ( masaüstü portalı ) çözümlerini içerir.

VP200 H Özellikleri:

  • Veri Merkezinde Yüksek Güvenlik ve Özel İletişim
  • Tamamen bağımsız İşletim Sistemi
  • Tüm uygulamalar uyumluluk
  • Tek merkezden yönetimle kullanım kolaylığı ve maliyet düşürme

Yeni distribütörlük anlaşması ile ilgili olarak LEADTEK Ülke Ofisi Genel Müdürü Mustafa Gerz;
“Leadtek ve Yücel Elektronik’in ortaklığına son derece olumlu bakıyoruz“ dedi. Ayrıca Türkiye pazarına sokmak istedikleri yeni ürünlerini, Yücel Elektronik vasıtasıyla yapacak olmanın hem Leadtek’e hem Yücel Elektronik’e hem de müşteriye çok önemli katkıları olacağını belirtti. Gerz; ‘’ Söz konusu iş ortaklığının distribütörlük anlaşması kapsamında, Türkiye’de resmiyete kavuşmuş olmasının önemli fırsatları beraberinde getireceğini ve Yücel Elektronik’in yerel bilgi birikimi ve son kullanıcı konularındaki uzmanlığının da bu anlamda yön gösterici olacağını düşünüyoruz.”  dedi.

Yücel Elektronik Hakkında ;
1998 yılında kurulan Yücel Elektronik, günden güne büyüyerek kurumsal projelerde ciddi imzalar atan bir şirket konumuna gelmiştir. 2001 yılında Kurumsal müşteri portföyüne daha iyi hizmet verebilmek için Network hizmetleri, altyapı ve donanım alanlarında hizmet veren N.C.S.’yi (Network Control Systems) kurmuştur. 2004 yılında son kullanıcıya daha iyi ve standart hizmet vermek amacı ile yine Yücel Elektronik bünyesinde TECHNOCITY mağazaları kurulmuştur. Bu alandaki hedefi doğrultusunda ilk etapta İstanbul, devamında tüm Türkiye’ye yayılması, gerek kurumsal, gerek bayi, gerekse son kullanıcılara, Türkiye’nin neresinde olursa olsun aynı hizmet ve fiyat politikası, standart Technocity ürün kalitesi ve güler yüzü ile kucaklamayı ilke edinerek, aktif olarak Türkiye’nin dört bir yanında atılımlarını sürdürmüştür . Tüm Bunların yanında bir işletmenin büyümesinin sadece işlem hacmiyle değil, hizmet kalitesiyle de doğru orantılı olduğunu bilen kurum, ISO 001:2000 Sertifikası, TSE Hizmet Yeri Yeterlilik, Sanayi Bakanlığı Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik, Marka Tescil belgeleri ile kalitesini belgelemiştir. 2005 yılında müşterilerine daha iyisini, daha ekonomik şartlarda sunmak adına markalaşma çalışmalarına başlanmış ve sonucunda tescilli markaları olan TECHNOPC doğmuştur.

Daha fazla bilgi için, www.teknocity.com.tr adresini ziyaret ediniz.

LEADTEK Hakkında;

1986 yılında Taipei merkezli olarak kurulan LEADTEK Resaerch Inc., Japon ve Çin iştiraki bir firmadır. Taiwan Borsasına da açık olan firma, ileri teknoloji ürünleri tasarlar ve üretir. Bilgisayar Multimedya, Kablosuz İletişim, Audio/video iletişim ve Telecare gibi 4 ana sektörde faaliyet gösteren LEADTEK Research Inc., 3D grafik kartları, PCTV çözümleri, GPS modül ve navigasyon cihazları, Bluetooth ürünleri, multimedia ve audio/video iletişimi ve Bio-teknoloji dallarındaki ürün gamıyla tüm dünya genelindeki satış ve pazarlama faaliyetlerini yüksek kalite ve en son teknoloji ile birleştirmektedir.

Daha fazla bilgi için www.leadtek.com.tw adresini ziyaret ediniz.