Anasayfa Haber Eugene Kaspersky En İyiler Arasında

Eugene Kaspersky En İyiler Arasında

Ünlü güvenlik şirketi Kaspersky’nin başındaki isim Eugene Kaspersky, “En İyi 100 Yönetici” listesinde…

Güvenli içerik ve tehdit yönetimi çözümleri lideri Kaspersky Lab CEO’su ve Başkanı Eugene Kaspersky ve Kaspersky Lab Amerika Kıtası Kurumsal Satış Kıdemli Başkan Vekili Nancy Reynolds, CRN Dergisi tarafından hazırlanan kanaldaki “En İyi 100 Yönetici” listesinde yer aldı. CRN Dergisi tarafından her yıl düzenli olarak açıklanan listede şirketlerin satışlarını artıran ve firmalarının geleceğini şekillendiren en iyi kanal yöneticileri açıklanıyor.

Kanaldaki “En İyi 100 Yönetici” listesinde Eugene Kaspersky, önde gelen 10 yenilikçi yönetici arasında yer alırken; Nancy Reynolds ise küçük ve orta ölçekli işletmelerin yıldızları arasında yer aldı. Her iki yönetici de süregelen başarıları ve Kaspersky Lab’in kanala olan %100 bağlılığı temel alınarak bu listeye girmeye hak kazandı. Eugene Kaspersky ve Nancy Reynolds, Kaspersky Lab son kullanıcılarının güvenliği için sundukları üstün koruma, satış ve pazarlama kaynakları sağlamak da dahil olmak üzere, başarılı olmaları için gereken tüm araçları sağladıklarını gösterdiler.

Kaspersky Lab’in ortaklık programı satış fırsatlarına öncülük etmek, finans seçenekleri sağlamak, geniş kapsamlı eğitimler vermek, rekabetçi karşılaştırmaları ve diğer kaynakları paylaşmak için oluşturuldu. Model, ortakların kazanmalarına yardım ediyor ve son kullanıcıya benzersiz satış sonrası destek sağlıyor.

Şirketin son dört yıl içerisinde sunduğu en başarılı kurumsal ürün olan Windows destekli Kaspersky Endpoint Security 8 ve Kaspersky Security Center ile birlikte sunulan yeni hizmetler ortakların müşteri portföyleri içerisinde daha fazla gelir akışı elde etmelerine olanak sağlıyor.