Anasayfa Haber Halo 4 Davetleri Sahte Çıktı!

Halo 4 Davetleri Sahte Çıktı!

Halo 4’ün betasına davet aldıysanız sakın tıklamayın! İşte Microsoft’un uyarısı ve Halo 4 beta multiplayer davetinin gerçek amacı…

Amerika’nın en popüler oyunlarından Halo’nun yapımcısı olan 343 Industries ve sahibi Microsoft’tan yapılan resmi açıklama, Halo 4 davetlerinin sahte olduğunu söylüyor ve oyuncuları inanmamaları yönünde uyarıyor.

Halo serisinin yeni oyunu olan Halo 4‘ü heyecanla bekleyen oyuncuların kandıkları bu davet, oyunun beta sürümünü oynama imkanı olduğunu belirtiyor. Ancak Microsoft’un da, 343 Industries’den geliştirici David Ellis’in de açıkladığı üzere bu davetleri göründükleri gibi değiller. Henüz resmi bir beta test açıklanmış bile değil. Xbox 360 için çıkacak olan oyunun sevenlerinin resmi açıklamayı beklemeleri gerekiyor.

Peki bu sahte Halo 4 daveti neden ortaya çıkmış durumda? Elbette Xbox 360 sahiplerinin Xbox Live hesaplarının kullanıcı isimlerini ve şifrelerini çalmak için; işte bu yüzden resmi kaynaklara dayanmayan beta davetlerinden uzak durmakta daima fayda var.