Anasayfa Oyun Aziz Patrick Günü’ne özel Indie Royale!

Aziz Patrick Günü’ne özel Indie Royale!

Indie Royale Aziz Patrick Günü

İrlandalıların özel günü Aziz Patrick Günü için insanlar yeşiller giyip içme yarışmalarına katılırken biz de size gökkuşağının sonundaki oyun dolu kazanı gösterelim dedik!

Indie Royale Aziz Patrick Günüİki haftada bir çeşirli bağımsız oyun stüdyolarının beğenilen oyunlarını tek bir pakette, özel bir fiyattan satışa sunan Indie Royale, bu kez de Aziz Patrick Günü‘ne denk getirdiği indirimiyle oyuncuları sevindiriyor. Fiyatı 4 ile 5 dolar arasında gezinen bu pakette beş adet harika oyun sizleri bekliyor. Her zamanki gibi oyunların tamamı Windows, bazıları Mac‘te çalışıyor. (Bu kez Linux sürümleri ne yazık ki yok.) Kimisi DRM’siz olarak indirilebilen oyunların bazıları Steam, bazıları ise Desura içerik sistemlerinden de size özel kodlarla edinilebiliyor.

Paketin içeriğinde ise; tek kişilik bir savaş oyunu olan Hard Reset, korsan temalı bir macera oyunu Jolly Rover, soyut aksiyon-strateji oyunu Vertex Dispenser, aksiyon-platform türü eleştirel bir oyun olan DLC Quest ve bir kötü adamın emrinden kurtulmaya çalıştığınız Lair of the Evildoer bulunuyor. Birkaç gün içinde bitecek bu fırsattan yararlanmak için fazla beklemeyin.

Yeni Indie Royale fırsatları için bizimle kalın.