Anasayfa Oyun Günün Videosu: Mount & Blade Warband: Napoleonic Wars

Günün Videosu: Mount & Blade Warband: Napoleonic Wars

Türk yapımı Mount & Blade Warband’e yeni ek paket duyurusu geldi! İşte Mound & Blade Warband: Napoleonic Wars Videosu…

TaleWorlds’ün çalışması olan Mount & Blade, Flying Squirrel Entertainment ile olan ortak çalışması sonucu Napoleonic Wars ek paketini Nisan ayında piyasaya sürecek. Daha önce Mount & Blade with Fire and Sword oyunu ile ateşli silahları oyuna eklemişti. Şimdi Warband üzerine bir ek paket çıkararak kendisini bir kez daha hatırlatıyor, sevenlerini az da olsa dürtüklüyor.

Napoleonic Wars, göründüğü kadarıyla 19.yüzyıl’ın Top, Tüfek teknolojisini bizlere sunacak. Warband’in sağladı Multiplayer desteğini de sağlayacak oyun bu sefer 250 kişiye kadar savaşlara izin verecek. Bir çok barutlu silahın eklenmesini söylemiyoruz bile. Bunların üstüne savaşlarda bayrak taşıyan ya da davul, trompet çalan birimler ile askerlerimizin moralini yüksek tutacak, savaşlarda bir adım önde olabileceksiniz.

Tabi ki Türkçe desteği de verecek oyun tüm dünya ile aynı anda satışa sunulacak. Kutulu versiyonun dışında, Steam üzerinden de oldukça uygun bir fiyata satılacak. Önce ki oyunlarda da olduğu gibi dağımtıcılığını üstlenen Paradox’un sunduğu bi tanıtım videosunu sizlere sunuyoruz.