Anasayfa Makale Microsoft’tan Windows 8 İçin Özel Ürünler

Microsoft’tan Windows 8 İçin Özel Ürünler

Microsoft, Windows 8 için özel olarak geliştirdiği yeni ürünlerini duyurdu

Teknoloji devi Microsoft, Windows 8’i başarıya ulaştırmak için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Gerek yazılımsal gerekse donanımsal anlamda Windows 8’i yükseltmeyi hedefleyen Microsoft, bugün Windows 8 için geliştirdiği özel donanımları kullanıcılara tanıttı.

Microsoft Wedge Mobil Klavye

Tablet kullanıcılarına yönelik olarak tasarlanan bu klavye, bütün klavye özelliklerini şık ve ufak bir şekilde toplamışa benziyor. İstenildiği anda tablet standına dönüştürülebilen bu klavye, tabletlere Bluetooth yardımıyla bağlanıyor. Fiyatı Microsoft tarafından yaklaşık $80 olarak belirlenmiş durumda.

Wedge Touch Mouse

Hem tablet hem de dizüstü bilgisayar kullanıcılarına hitaben tasarlanan bu mouse, minimalistik ve şık tasarımıyla göze çarpıyor. Dört yollu kaydırma seçeneği bulunan mouse, tamamen kablosuz ve BlueTrack teknolojisi sayesinde neredeyse bütün yüzeylerde çalışabiliyor. İçerdiği Backpack Mode sayesinde bilgisayar ile birlikte kendini kapatıp pil ömrünü uzatıyor. Fiyatı Microsoft tarafından $70 olarak belirlenmiş durumda.

Sculpt Mobil Klavye

Yine tablet ve dizüstü bilgisayar kullanıcıları için tasarlanan bu klavye, kıvrımlı yapısıyla dikkat çekiyor. Microsoft tarafından tam olarak bir “seyahat” ürünü olarak tanımlanan bu klavye, uzun pil ömrüne sahip olacak. Ürünün fiyatı Microsoft tarafından $50 olarak belirlenmiş durumda.

Sculpt Touch Mouse

Tablet ve dizüstü kullanıcılarının dışında masaüstü kullanıcılarına da hitap eden bu mouse, yine tamamen kablosuz ve Bluetooth bağlantısına sahip bir ürün. Dört yollu kaydırma seçenekleriyle Metro arayüzü rahat bir biçimde kullanmak için tasarlanmış olan mouse yine $50 fiyat etiketine sahip.

Yeni Touch Mouse

Microsoft’un zaten hali hazırda var olan Touch Mouse’un geliştirilmiş hali olarak karşımıza çıkan bu ürün, Windows 8 için hareket algılama teknolojisi ile güncellenmiş durumda. $80 fiyat etiketine sahip olacak olan ürün yeni Metro arayüzü için büyük kolaylık sağlayacağa benziyor.