Anasayfa Haber Nvidia VGX K2 Detayları Ortaya Çıktı

Nvidia VGX K2 Detayları Ortaya Çıktı

NVIDIA VGX K2 ile yüksek performans sunuyor.

 

NVIDIA VGX K2 ile yüksek performans sunuyor.
NVIDIA VGX K2 ile yüksek performans sunuyor.

Bulut-Tabanlı Workstation Ekran Kartı VGX K2’in detayları bugün açıklandı.

Yeni GPU, Nvidia’nın Kepler mühendisliği ile inşaa edildi. Workstation bilgisayarlarda tek kişinin kullanımına açık olan donanımı, iki kişinin kullanabileceği hale getiriyor. Bu yeni ekran kartı ile düşük performanslı bilgisayarlarda çalışan tasarım uzmanları ve mühendisler hedef alınıyor. K2, akıllı telefon, tablet ve PClerde yüksek performans sağlayarak kullanıcının ulaşmak istediği tüm multimedya olanaklarını sağlıyor.

Nvidia Profesyonel Çözümler Grubu’ndan Jeff Brown VGX zengin ve interaktif grafikleri ile tüm kurumsal çalışmalarda aranan parça olacak. Mühendisler ve tasarımcılar VGX’in data merkezine girerek IP kodlarına her cihazdan ulaşabilecekler. ” dedi.

Nvidia’nın bu yılın başlarında duyurduğu VGX platformundan beklentisi çok yüksek. GPU başına 4 GB hafıza ile grafik tasarımlarda ya da uygulama yazılımlarında yüksek performans sağlıyor. Remote Display teknolojisi ile sanal ortamma karşılaşılan lag sorunu minimuma indirgeniyor. Ayrıca devrim niteliğinde ki çoklu-işlemcisi sayesinde 225 watt enerji harcıyor. Bu da yüksek performanslı bir cihaz için oldukça düşük bir rakam.

Nvidia VGX K2, HDX 3DPro destekli Citrix XenDesktop ile daha yüksek performans sağlıyor. Bu yazılımlarının birbirlerine uyumlu olması sebebiyle VGX K2, workstation klasmanında ki performansını ortaya koyabiliyor. VGX K2’nin 2013’ün ilk çeyreği içerisinde pazara sokulması bekleniyor.

Nvidia VGX K2’nin Teknik Detayları:

VGX K2
GPU Sayısı 2 x Kepler GPU
Toplam Nvidia CUDA çekirdeği 3072
Toplam Bellek Alanı 8 GB GDDR5
Maksimum Güç 225 W
Anakart Uzunluğu 10.5 inch
Anakart Yüksekliği 4.4 inch
Anakart Genişliği Dual Slot
IO Desteği Yok
Aux Gücü 8-pinli Bağlantı
PCIe x16
PCIe Jenerasyon Jenerasyon3(Jen2 Uyumlu)

 

 

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version