Anasayfa Haber Xbox 720’nin Detayları Açıklandı!

Xbox 720’nin Detayları Açıklandı!

Xbox 720'yi önümüzdeki seneye kadar göremeyeceğiz.
Xbox 720'yi önümüzdeki seneye kadar göremeyeceğiz.
Xbox 720'nin ilk görüntüleri ve detayları açıklandı. Fotoğraf computerandvideogames.com sitesinden alıntıdır.
Xbox 720’nin ilk görüntüleri ve detayları açıklandı. Fotoğraf computerandvideogames.com sitesinden alıntıdır.

Xbox World tarafından 8 sayfa ayırılan Xbox 720’nin detayları ve özellikleri resmi olarak duyuruldu.

Xbox World’ün Ocak 2013 sayısına konu olacak yeni konsolun detayları bir bir açıklanacak. Merakla beklenen yeni nesil oyun konsolu artırılmış gerçeklik, çok yönlü ses sistemi, aynı anda dört oyuncu desteği ve parmak-takipli Kinect ile çığır açmaya hazırlanıyor.

Xbox World Magazin Dergisi’nin tanıtımına göre Xbox 720, Xbox adıyla anılacak. Kinect 2.0 desteği veren konsol, Blu-Ray Disc kullanacak. Çok yönlü ses sistemi yanı sıra TV giriş ve çıkışları olacak. Yeni nesil konsola özgü, çığır açacak bir teknoloji ile inşa edilmiş kontrolleri mevcut. Ayrıca AR gözlükleri ile oyun oynamanın anlamını değiştireceği iddia ediliyor.

Xbox World'ün Ocak 2013 Kapak Konusu: Xbox 720.
Xbox World’ün Ocak 2013 Kapak Konusu: Xbox 720.

Durango kod adlı konsolda dört çekirdekli yeni nesil işlemci yer alıyor. Ayrıca 8 GB RAM’e sahip. Microsoft, Surface Tableti imal ederken kullandığı VapourMB magnezyum alaşımı Xbox 720’de de kullanacak. Yumuşak hatlara sahip siyah kasayı, gümüş renkte çizgiler tamamlıyor. Wedge adı verilen klavye ve esnek kullanıma sahip Arc Touch Mouse, yeni oyun konsolunu tamamlıyor.

Microsoft tarafından ” The future will be black, sharp and curved – Gelecek siyah, keskin ve kavisli olacak ” sözleriyle ürünün tanıtımına her yerde başladı bile. Xbox 720’nin söylentileri bile oyuncuları heyecanlandırırken, resmi detaylarının açıklanması büyük sevinç yarattı.