Anasayfa Haber BlizzCon Geri Dönüyor!

BlizzCon Geri Dönüyor!

Blizzard'ın 2005 yılından beri düzenlediği BlizzCon, büyük tanıtımlara sahne oluyor.
Blizzard'ın 2005 yılından beri düzenlediği BlizzCon, büyük tanıtımlara sahne oluyor.
Blizzard'ın 2005 yılından beri düzenlediği BlizzCon, büyük tanıtımlara sahne oluyor.
Blizzard’ın 2005 yılından beri düzenlediği BlizzCon, büyük tanıtımlara sahne oluyor.

Geçen yıl düzenlenmeyen BlizzCon bu sene geri dönüyor.

Blizzard geçtiğimiz yıl BlizzCon etkinliğini düzenlemeyeceğini açıklamıştı. Bunun yerine Dünya’nın birçok ülkesindeki elektronik fuarlara ya da oyun etkinliklerine katılarak ellerindeki materyalleri tanıtmıştı.

Son olarak 2011 yılında düzenlenen BlizzCon, 2013 yılı itibariyle kaldığı yerden devam ediyor. 2 yıl önceki etkinlikte World of Warcraft’ın yeni ek paketi Mists of Pandaria duyurulmuş, Diablo 3 hakkında ilk fragman ortaya çıkmış, Starcraft 2’nin devamı için yeni bilgiler paylaşılmıştı. Turnuvalar, yarışmalar, soru-cevap ve birçok etkinlik de kendisine BlizzCon 2011’de yer bulmuştu.

Blizzard Entertainment’in düzenleyeceği BlizzCon 2013, 8-9 Kasım tarihleri arasında California Anaheim Convention Center’da düzenlenecek. Biletler iki parti olarak satışa sunulacak. İlk parti 25 Nisan’da ikinci parti 27 Nisan’da piyasaya sürülecek. İki günlük etkinliğin ücretinin 175 Dolar olacağı açıklandı. Geçtiğimiz sene bir BlizzCon yapılmadığı için bu sene biletlerin hızla tükeneceği düşünülüyor.

Blizzard ayrıca 500 Dolarlık 200 adet özel bileti de satışa çıkarak. Bu biletlerden kazanılan para Children’s Hospital of Orange County’e bağışlanacak. Ayrıca detayları henüz açıklanmasa da sanal bilet uygulamasının bu sene de olacağı belirtildi. Bakalım önümüzdeki etkinlikte Blizzard ne gibi bombalar patlacak?