Anasayfa Makale Hayat Iron Man 3 Oyuncakları Geliyor

Iron Man 3 Oyuncakları Geliyor

Iron Man’in büyük ilgi gören ilk iki filminin ardından “Iron Man 3”, 3 Mayıs’ta gösterime giriyor. Iron Man’in figür, araç ve kostümleri oyuncak olarak çocuklarla buluşuyor.

Hasbro’nun şu anda satışta olan Iron Man oyuncak serisine yeni filmle beraber eklenecekler arasında Iron Man Assemblers Figür, Iron Man Özel Görev Aracı, Elektronik Disk Fırlatıcı ve Elektronik Başlık bulunuyor.

Hasbro, Iron Man oyuncaklarına yepyeni bir seri getiriyor: Iron Man Assemblers Figür

Iron Man Ozel gorev araci (2)

Assemblers aksiyon figürleri, birbirleriyle değiş tokuş yapılabilir zırh ve silah sistemlerine sahip. Iron Man 3 filminde Tony Stark’ın giydiği zırhtan esinlenen bu yenilikle, Iron Man Assemblers Figür’ün başı, kolları, ayakları ve silahları ayrılabiliyor; çocuklar da bu figürlerle yüzlerce farklı kombinasyon yaratabiliyor ve kendi özel figürlerini oluşturabiliyor.

Iron Man Assemblers Figürleri’nin çoğu ile uyumlu olan Iron Man Özel Görev Aracı’nda figür, aracın önünden fırlıyor ve mücadeleye katılıyor. Silahlar figüre ve araca takılabiliyor.

Iron Man oyuncak serisinin bir yeni ürünü de Elektronik Disk Fırlatıcı. Yeni Iron Man Elektronik Disk Fırlatıcı, filmden ilham alınarak hazırlanan tasarımı ve otomatik disk fırlatma özelliğiyle her yaştan çocuğu etkileyecek. Disk Fırlatıcı’nın atış mesafesi 6 metreden fazla. Kutuya 10 disk dahil.

Elektronik Başlık ise bugüne kadarki en yüksek teknolojiye sahip Iron Man Elektronik Başlığı. Çocuklar aynı Iron Man gibi düşmanlarından kimliklerini saklamak için bu başlığı takabilir. Işıklı gözler ve hedef sistemi çocukların daha isabetli atışlar yapmalarını sağlıyor. Özel ses efektleri ve Iron Man 3 filminden konuşmalar macerayı çok daha gerçekçi bir hale getiriyor.

Hasbro Hakkında:

Iron Man Ozel gorev araci (1)Dünya oyuncak devi Hasbro; 1984 yılından bu yana, Türkiye’de, 7den 70’e herkesi gülümsetmek için çalışıyor. Markalı oyun ve oyuncak sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Hasbro, ülkemizde Monopoly, Tabu, Jenga, Transformers, Spider-Man, Star Wars, Play-Doh, Playskool, My Little Pony ve Littlest Pet Shop Minişler gibi markalarıyla çok geniş bir tüketici yelpazesine ürünlerini ulaştırıyor.
Hasbro, Türk insanını markalı oyun ve oyuncaklarıyla buluşturmakla kalmıyor, düzenlediği aktiviteler, yarışmalar ve sosyal medya uygulamalarıyla tüm tüketicilerine eğlenceli deneyimler de yaşatıyor. Markalı oyunlardan oyuncaklara, sinema ve Hasbro stüdyolarında yaratılan çizgi filmlerinden televizyon programlarına, lisanslı ürünlerinden video oyunlarına markalarını tüketicilerle buluşturan Hasbro, çeyrek yüzyıldan uzun zamandır Türk insanına eğlencenin kapılarını açıyor.
www.hasbro.com.tr

Marvel Entertainment Hakkında:

Iron Man Elektronik Disk Firlatici (3)Tamamı The Walt Disney Company’e ait olan Marvel Entertainment, LLC, 70 yıl boyunca farklı ortamlarda 8000 karakter kataloğu üzerine kurulmuş karakter tabanlı dünyanın önde gelen eğlence şirketidir. Marvel, karakterlerini eğlence, lisans ve yayımcılık alanlarında kullanmaktadır. Daha fazla bilgi için www.marvel.com adresini ziyaret edebilirsiniz. SuperHero(es) Süper Kahraman(lar) müşterek müseccel bir markadır.

The Walt Disney Company Türkiye Hakkında:

Iron Man Elektronik Disk Firlatici (2)Dünya’nın önde gelen uluslararası aile eğlenceleri ve medya şirketi The Walt Disney Company (TWDC) yan şirketleriyle beraber; medya kanalları, eğlence parkları ve tatil köyleri, film stüdyoları, tüketici ürünleri ve interaktif medya grubu olmak üzere beş ayrı iş kolunda faaliyet göstermektedir. Türkiye’de ilk olarak 1996 yılında ürün lisansları vermek amacıyla kurulmuş olan Disney ofisi halihazırda televizyon dağıtımı, sinema, ev eğlenceleri, müzik ve interneti de kapsayan geniş bir yelpazede faaliyetlerine devam etmektedir. Disney’in Türkiye’de en çok gişe hasılatı yapan filmi, toplamda 7.2 milyon $ gelir sağlayan “Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde” olmuştur. Disney’in yakın zamanda sinemalardaki diğer başarıları arasında ise 3.6 milyon$ gişe hasılatıyla Disney’in gelmiş geçmiş en büyük animasyon filmi olan Arabalar 2 yer almaktadır.

“Iron Man 3” hakkında:

Iron Man Elektronik Disk Firlatici (1)Marvel Studios’un “Iron Man 3”ü küstah ama zeki sanayici Tony Stark’ı gücü sınırsız olan bir düşmanla karşı karşıya getiriyor. Stark, özel hayatının düşmanı tarafından yok edildiğini anlayınca bu işin sorumlularını bulmak için yürekleri burkan bir arayışa soyunuyor. Bu yolculuk her anıyla onun cesaretini sınıyor. Köşeye sıkışan Stark’ın en yakınlarını korumak için tek şansı zekasına ve içgüdülerine güvenerek kendi yetenekleriyle hayatta kalmaktır. Bu yolda savaşırken Stark, kafasını uzun zamandır kurcalayan şu sorunun cevabını bulur: Adam mıdır kıyafeti kıyafet yapan yoksa kıyafet midir adamı adam yapan?

Iron Man Elektronik Baslik (3)Başrollerini Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Stephanie Szostak, James Badge Dale, Jon Favreau ve Ben Kingsley’nin paylaştığı “Iron Man 3”ün yönetmenliğini Shane Black üstleniyor. Senaryo, Drew Pearce ve Shane Black’e ait. Hikayenin esinlenildiği Marvel’ın ikonlaşan süper kahramanı Iron Man ilk kez 1963 yılında “Tales of Suspense”te (39. sayı) yayımlanmış ve daha sonra “The Invincible Iron Man” (1. sayı) ile de 1968’in Mayıs ayında tek başına bir çizgi roman olarak yayımlanmıştır.

Iron Man Elektronik Baslik (1)Marvel Studios ile Paramount Pictures, DMG Entertainment işbirliği olan “Iron Man 3”ü sunar. Filmin yapımcılığını Marvel Studios’un Başkanı Kevin Feige, baş yapımcılığını ise Jon Favreau, Louis D’Esposito, Alan Fine, Stan Lee, Charles Newirth, Victoria Alonso, Stephen Broussard ve Dan Mintz üstleniyor. Film 3 Mayıs 2013’te vizyona girecek. Filmin dağıtımını Walt Disney Studios Motion Pictures gerçekleştirecek.

Iron Man Elektronik Baslik (2) Iron Man Assemblers (9) Iron Man Assemblers (8) Iron Man Assemblers (7) Iron Man Assemblers (6) Iron Man Assemblers (5) Iron Man Assemblers (4) Iron Man Assemblers (3) Iron Man Assemblers (2) Iron Man Assemblers (1)