Anasayfa Haber Nvidia, Splinter Cell Blacklist Hediye Ediyor

Nvidia, Splinter Cell Blacklist Hediye Ediyor

Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist
Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist
Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist
Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist

Nvidia, ürünlerinden satın alanlara Splinter Cell Blacklist hediye edecek.

Nvidia, Ubisoft ile Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist için ortaklaşa çalışacaklarını duyurdu. Bugünden itibaren GeForce GTX 660, 660 Ti, 670, 680, 760, 770 ya da 780 satın alan oyuncular 20 Ağustos’ta yayınlanacak Splinter Cell Blacklist’in Deluxe Edition sürümünün bir PC kopyasına sahip olacak.

Nvidia mühendisleri Ubisoft Toronto geliştirici takımıyla ortaklaşa çalışarak Splinter Cell Blacklist’in teknolojisi üzerinde uğraşıyorlar. Oyunculara daha iyi bir tecrübe sağlamak amacıyla, oyun içi gizli görevleri daha gerçekçi yapabilmek için Direct X mozaikleme, Nvidia HBAO+, TXAA antialiasing ve surround ses teknolojileri üzerine yoğunlaşmış durumdalar.

Splinter Cell Blacklist’te Sam Fisher, terörizme karşı mücadele veren ve Blacklist’in arkasındaki liderleri düşürmeye çalışan Echelon takımının lideri olarak geri dönüyor. Oyuncular Blacklist’i durdurmak için Sam’in silahlarını ve dövüş yeteneklerini kullanarak karşılarına çıkan zorlukları aşmaya çalışacak. Bol ödüllü serinin yeni oyununda, oyuncuları akıcı bir single player hikayesi, farklı co-op görevleri ve efsanevi Spies vs. Mercs multiplayer modu bekliyor olacak. Oyuncular ekonomi ve özel ayarlama sistemi sayesinde, oyunu kişileştirebilecekler.

Bu kampanya 31 Aralık 2013’e kadar devam edecek. Daha fazla bilgi almak için resmi sayfasına da göz atabilirsiniz.