Anasayfa Haber Kurumsal Melezlar Yolda

Kurumsal Melezlar Yolda

Enterprise Turbo SSHD

Seagate, dünyanın en yüksek performansa sahip kurumsal hard diskini üretmeye başladı.

Seagate’in HDD ve SSD disklerin teknolojilerini bir arada sunduğu melez diskleri, SSHD’ler, kurumsal alana giriş yapıyor. IBM iş birliğiyle üretilen Seagate Enterprise Turbo SSHD, kurumsal alan için sunulan ilk melez disk olma özelliğini taşıyor. SSD disklerin hızını, yüksek kapasite ile buluşturan disk modeli, kıyaslanabilir rakiplerinden 3 kat daha fazla kritik görev performansı sunuyor.

2012 yılında Seagate ve IBM’in kendi laboratuvarlarında yaptıkları testler doğrultusunda ortaya çıkan diskin ilk prototipi IBM sunucularında kullanıldı. 600GB’lık kapasiteye sahip Enterprise Turbo SSHD’nin 32 GB’lık SSD alanı, 15.000 RPM ve 10.000 RPM olmak üzere iki farklı versiyonu bulunuyor. Disk hibrit olmasının avantajını standart hard disklere performans farkıyla ortaya koyuyor.

Yapılan ön performans testlerine göre, 15.000 RPM hıza sahip Seagate Enterprise Turbo SSHD, normal bir diske oranla 3 kat daha fazla performans sağlarken, 10.000 RPM hıza sahip versiyonu ise normal bir HDD’ye göre 2 kat daha hızlı performansa sahip.

Enterprise Turbo SSHD’nin daha düşük maliyetle daha yüksek performans ve daha yüksek kapasite sunuyor olması, OEM üreticileri ve sistem tasarımcıları tarafından tercih edilmesini sağlıyor. Disk, kendini şifreleme özelliği ile de güvenlik düzeyini en üst seviyeye çıkarmaya imkan veriyor.

Enterprise Turbo SSHD

Teknik özellikleri:

  • İlk Kurumsal Melez Disk
  • Dünyanın En Hızlı Kurumsal Hard Diski – 15.000RPM sürücülere göre 3 Kat daha hızlı
  • 600 GB’lık Yüksek Kapasite