Anasayfa Oyun Eylül’de Bizi Bekleyen 10 Süper Oyun!

Eylül’de Bizi Bekleyen 10 Süper Oyun!

Video Oyunları Grup

Eylül ayında piyasaya sürülecek birbirinden iddialı 10 oyunu sizler için tanıtıyoruz!

Okullar açılmadan önceki son birkaç haftanızı oyunla geçirmek istiyorsanız, önceden hangi oyunları alacağınıza karar vermek sizin için zamandan tasarruf olacaktır. Bu yüzden size yardımcı olmak için Eylül’de piyasaya sürüleceği duyurulan oyunlar arasında en çok dikkat çeken 10 oyunu  yakın takibe aldık. İşte bu Eylül ayında oynayabileceğiniz birbirinden güzel 10 oyun!

1. Grand Theft Auto V – 17 Eylül 2013

gtav (5)

Konu GTA serisi olunca akan sular durur. Dünyada olduğu kadar ülkemizde de popüler olan GTA serisinin 7. oyunu olacak olan GTA V, Eylül’ün ortalarında PS3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak. Önceki GTA oyunlarının aksine üç karakter birden kontrol edebileceğimiz yeni oyunda, şimdiye kadarki en gerçekçi GTA deneyimi oyunculara sunacak. Oyunun PC versiyonuna dair henüz gelen bir bilgi ise maalesef yok.

2. Total War: Rome II – 3 Eylül 2013

Rome-2-Total-War

Kendi sadık hayran kitlesi dışında, strateji severlenin ilk duraklarından biri olan Total War serisinin son oyunu Rome II, Eylül ayının başlarında PC için raflardaki yerini alacak. Geçtiğimiz haftalarda Türkçe desteği de duyurulan Rome II, bu yenilikle birlikte ülkemizde daha popüler olabilir.

3. Arma III – 12 Eylül 2013

arma3screen2

FPS dünyasının sayılı savaş simülasyonu serilerinden biri olan Arma serisi,  üçüncü oyunuyla hiç olmadığı kadar iddialı geliyor. Arma IIIFPS türündeki genel kolaylık anlayışını bozmaya hazırlanıyor. Geliştirilmiş grafikleri ve aşırı gerçekçi savaş mekanikleriyle, FPS türünün gördüğü en zor oyunlardan biri olmaya hazırlanıyor. PC platformuna çıkacak olan oyunu oynamak için Eylül’ün ortalarına kadar beklemek zorundasınız.

4. Elder Scrolls Anthology – 10 Eylül 2013

The-Elder-Scrolls-Anthology-collection

Elder Scrolls yeni bir oyun değil. Ama Elder Scrolls Anthology serinin bütün oyunları ve ek paketlerini içeren dev bir paket. Üstelik bu devasa içeriğe rağmen fiyatı da gayet uygun durumda. $79.99 fiyat etiketine sahip olan bu paket, PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için yayınlanacak. Paket içeriğinde, oyunlar ve ek paketleri dışında Tamriel, Iliac Bay, Morrowind, Cyrodiil ve Skyrim haritaları da bulunuyor.

5. Rise of Venice – 27 Eylül 2013

Rise_of_Venice_Stadtansicht

Simülasyon ve stratejinin bir harmanı olarak karşımıza çıkan Rise of Venice, Rönesans dönemi Venedik’te geçiyor. Çeşitli ihanetler ve entrikalarla karşılaşacağımız Rise of Venice güvenilir ellere emanet. Tropico serisi gibi sevilen bir serinin yaratıcısı Kalypso’nun elinden çıkacak olan Rise of Venice, Total War: Rome II’den aradığını bulamayanlar için bir alternatif olarak görülüyor.

6. Deadfall Adventures – 27 Eylül 2013

00_deadfall_adventures_new_screenshot_03

1938 yılında geçen ve James Lee Quatermain adlı bir maceracının serüvenlerine tanık olacağımız Deadfall Adventures, FPS türüyle Aksiyon-Macera türünü harmanlayıp Nordic Games tarafından önümüze sunuluyor. Görsel açıdan gayet güzel görünen Deadfall Adventures, Arma III’ün gerçekçiliğini istemeyen FPS severler için gayet ideal bir tercih gibi görünüyor.

7. Killzone Mercenary – 4 Eylül 2013

killzone-mercenary

PSVita için piyasaya sürülecek olan Killzone Mercenary, senaryo olarak ilk üç Killzone ile parallelik gösteren bir oyun. İlk Killzone’un hemen ardından gerçekleşen olayları konu alan Killzone Mercenary’de, serinin ikinci ve üçüncü oyunlarında gerçekleşen olayların perde arkaları konu edilecek.

8. FIFA 14 – 27 Eylül 2013

fifa14

Her yıl Sonbahar’ın başı, yeni futbol oyunlarının meydana çıkışının göstergesidir. Bu yıl da gelenek bozulmuyor ve FIFA 14, Eylül ayında oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Modernize edilmiş kariyer modu, artık dünya çapında genç yetenekleri takip edip takımınıza almanıza olanak sağlıyor. FIFA 14’ün PS4 ve Xbox One versiyonları Ignite adındaki bir motorla özel olarak geliştiriliyor.

9. Pro Evolution Soccer 2014 – 27 Eylül 2013

pes2014-03

FIF’nın ezeli rakibi PES serisi, bu alandaki mücadelesine son hız devam ediyor. Satış rakamı olarak FIFA serisinin yanına dahi yaklaşamayan PES serisi, her ne kadar ülkemizde oldukça popüler olsa da, dünya genelinde FIFA tarafından arka plana atılmış durumda. Fox Engine’ın modifiye edilmiş versiyonunu kullanacak olan PES 2014, özellikle bu oyunda fiziksel mekaniklere önem verecek. Topun nasıl hareket ettiği, oyuncular tarafından nasıl kullanıldığı gibi detaylar Konami tarafından ince elenip sık dokunacak.

10. Diablo III – 3 Eylül 2013 (Konsol Versiyonu)

diablo3-ps4-ertelendi

Blizzard’ın efsane serisi Diablo, sonunda üçüncü oyunuyla konsol desteğine kavuşuyor. Uzun süredir beklenen bu sürüme, oyuncular Eylül’ün başından itibaren ulaşabilecek. Oyunun yeni nesil konsollar için hazırlanacak olan sürümü ise 2014’ten önce yayınlanmayacak. Diablo III’ün konsol versiyonunun en büyük getirisi ise yerel olarak 4 oyuncunun co-op oyun oynayabilmesi olacak.