Anasayfa Haber Samsung Galaxy S5 Ne Zaman Çıkıyor?

Samsung Galaxy S5 Ne Zaman Çıkıyor?

Samsung
Samsung'un yeni amiral telefonunu ne zaman piyasada göreceğiz?
Samsung’un yeni amiral telefonunu ne zaman piyasada göreceğiz?

Samsung’un sıradaki amiral telefonu ne zaman piyasaya çıkacak? İşte söylentiler:

Galaxy S4 piyasaya sürüleli üzerinden oldukça zaman geçti. Mart 2013’te piyasaya sürülen amiral telefon, halen satışta. Ancak Samsung’un şimdiden yeni amiral telefonunu yani Galaxy S5’i hazırladığı söyleniyor.

Güney Kore merkezli firma son zamanlarda tablet-telefon ailesine yeni üyeler katmakla meşguldü. Bu durum tabii, Samsung’un Galaxy S serisini unuttuğu anlamına gelmiyor. Ortaya çıkan yeni söylentilere göre Samsung, yeni telefonunu Haziran 2014 tarihinde piyasaya sürebilir.

Samsung bu tarz konularda açıklama yapmaktan kaçınmayan bir firma. Hali hazırda sıradaki Galaxy S5 telefonun duyurusunu da yapmıştı. Hatta yeni telefonunun 64-bit desteği sağlayacağı söylenmişti. Samsung tarafından yapılan açıklamalara göre Galaxy S5 içerisinde octa core işlemci, 16 Megapiksel kamera ve OIS teknolojisi bulunacak. Elbette işletim sistemi olarak Android Kit Kat kullanacak.

Çıkış tarihi konusunda ya da tanıtım tarihi konusunda henüz bir açıklama yapılmamış olsa da, söylentiler 2014 yazında Galaxy S5’i göreceğimizi gösteriyor. Samsung Galaxy S4, satışlarda rekor kırmasına rağmen beklenenin altında bir performans sergilemişti. Bu yüzden S4, bir geçiş telefonu olarak yorumlanmıştı. Belki de Galaxy S5, Samsung’un en iyi telefonlarından biri olacaktır.