Anasayfa Makale İncelemeler Nvidia GeForce GTX 780 Ti İncelemesi

9 Yorumlar

  1. Ellerine sağlık Haluk abi, her zamanki gibi güzel bir inceleme olmuş. Bir konuda fikrini almak istiyordum; Ben şahsen oyun oynayacak birisinin ve render gibi şeylerle nadiren ya da hiç işi olmayacak birisinin R9 290 üstü almasını tamamen gereksiz buluyorum, hele R9 290’ın yurtdışı ve Türkiye fiyatını düşününce. Senin bu konuda fikirlerin nedir abi? %5-10 luk bir performans için “300$ (ülkemizde en az 800 TL)” vermeye değer mi?

    • Şu an R9 290 mantıklı duruyor ama çok yakın bir süre içinde her iki modelin fiyatları birbirine yakınlaşacaktır.

      En azından özel tasarım modellerin çıkması ile rekabet artar. Herhangi bir karar vermeden önce yapılaması gereken tek şey: beklemek :)

  2. Peki Haluk abi GTX Titan’daki kapalı olan smx ünitesi herhangi bir yazılım güncellemesi ile açılabilir mi? (Hoş açılsa bile Nvidia böyle bir güncelleme verir mi bilmiyorum)

    Ayrıca Gtx 780Ti’yi Hd7990 ve Gtx 690 ile karşılaştırmak gerekirse sonuç ne olur?

    • Açılsa bile bunu Nvidia yapmaz :)

      HD 7990 ve GTX 690, GTX 780 Ti’dan daha iyi sonuçlar elde eder. Ama tek kartın düşük ısı ve düşük tüketim gibi artıları var.

  3. Şu crysis 3 ve battlefield 3 testlerini video olarak koymayın ya fps olarak diğer testler gibi yayınlayın videodan izleyince anlaşılmıyor kaç fps veriyor lütfen koyun

  4. r290x ile arasında 250 dolar kadar bir fark var. 500 TL yapıyor. performans bakımından buna değermi tartışılır. Fakat Türkiye’deki elektrik fiyatları malum. uzun süreli düşünülürse tam güçte elektrik çekimleride hesaba katılarak uzun vadede nvidia kendini amorti eder gibi duruyor. Günde 4-5 saat oynayan kişiler bunu hesaba katabilir ama 1-2 saat oynayan kişiler için durum değişebilir.

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version