Anasayfa Haber Samsung, NX Serisi ile Uçak Bileti Kazandırıyor

Samsung, NX Serisi ile Uçak Bileti Kazandırıyor

Samsung Uçak Bileti

NX Serisi akıllı fotoğraf makinelerinden alanlar, Avrupa’ya ücretsiz uçuyor.

Samsung Electronics tarafından geliştirilen NX Serisi akıllı fotoğraf makinelerini tercih eden tüm kullanıcılar, tek kişilik gidiş-dönüş uçak bileti kazanıyor. Kampanya ile Samsung, NX kullanıcılarına; Paris, Londra ve Milano başta olmak üzere, Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Viyana, Münih, Berlin, Roma ve Atina’ya uçak bileti kazanma fırsatı sunuyor.

31 Mart 2014 tarihine kadar, Samsung SMART Camera 2.0 teknolojisiyle donatılan NX serisi ürünlerden birini alarak kampanyadan faydalanmak isteyen tüm kullanıcılar, NX ile Avrupa’ya adresinde yer alan formu tam ve eksiksiz doldurarak uçak bileti için başvurularını gerçekleştirebiliyor.

Samsung Electronics Türkiye Dijital Görüntülemeden Sorumlu Satış ve Pazarlama Müdürü Cenk Güler kampanyayla ilgili olarak; “Samsung olarak, NX ailemizin üyeleriyle gelişmiş bir kullanıcı deneyimi vaat ediyoruz. Fotoğraf çekmek için en önemli anlardan birinin de seyahatler olduğunu düşünerek, fotoğraf tutkunu kullanıcılarımız için eşsiz bir deneyim sunmak istedik. NX serisi akıllı fotoğraf makinelerinden istediğiniz bir tanesini alarak, Avrupa’nın 11 şehrinden birine çekilişsiz kurasız uçmak ve bu deneyimi yaşamak şimdi mümkün.” Dedi. Farklı renk seçenekleriyle tüketicilere sunulan Samsung Smart Fotoğraf Makinesi NX serisi ürünlerden alarak Avrupa’ya uçak bileti kazanma fırsatını yakalamak için bu kampanyayı kaçırmayın!