Anasayfa Oyun SimCity Sonunda Offline Erişim Desteği Sunacak

SimCity Sonunda Offline Erişim Desteği Sunacak

Simcity

SimCity oyuncularının merakla beklediği Offline mod sonunda sunulacak!

EA markası adı altında çıkarılan ve Maxis tarafından geliştirilen, şehircilik simülasyonu SimCity’e yeni bir güncelleme gelecek. Son güncellemeyle birlikte, oyuncular artık SimCity oynarken internet bağlantısına gerek duymayacak.

Oyuncular, SimCity çıktığında server sorunlarıyla boğuşmuştu. Oyunun Offline destek vermemesi de büyük bir problem oluşturuyordu. Bu yüzden binlerce şikayet postası aylarca EA ve Maxis yetkilerine gönderilmişti. Geçtiğimiz yıl Maxis genel menajeri Lucy Bradshaw, SimCity’nin Offline moduna ilişkin bazı açıklamalar yapmıştı. Bu da oyuncuları heyecanlandırmıştı.

SimCity’nin resmi blog sayfasında paylaşılan yazıda, Maxis’in yeni genel menajeri Patrick Buechner, Offline modun yakın bir tarihte sunulacağını onayladı. Oynanabilirlikte herhangi bir değişiklik olmayacağı, dileyen oyuncuların tek başlarına Offline olarak SimCity tecrübesi yaşayabilecekleri belirtildi.

Güncellemenin ne zaman geleceği henüz belli değil. Ancak yakın bir zaman içerisinde SimCity oyuncuları, istedikleri Offline moduna erişebilecek.