Anasayfa Oyun Daha Çok Call of Duty!

Daha Çok Call of Duty!

Call of Duty Ghosts

Call of Duty yapımcılarına bir firma daha eklendi!

Geçtiğimiz günlere kadar Call of Duty serilerini iki firma üretiyordu: Infinity Ward ve Treyarch. Her firma yeni bir oyun için iki yıl harcıyor ve dönüşümlü olarak oyunlarını piyasaya sürüyorlardı. Ne var ki oyunların gittikçe daha büyük ve detaylı olması, iki yıllık geliştirme süresinin yetmemesine sebep oldu. Bu yüzden Activision firması yapımcılar grubuna yeni bir isim daha ekledi; Sledgehammer!

Sledgehammer daha önce Infinity Ward ile birlikte Call of Duty: Modern Warfare 3 üzerinde çalışmış, sonrasında çıkan DLC’lere de emeği geçmiş bir firma, yani konu üzerinde hayli tecrübesi var. Nitekim 2014 sonuna doğru piyasaya çıkması beklenen yeni CoD oyunu da Sledgehammer imzasını taşıyor olacak. Stüdyonun aynı zamanda ardından gelecek olan DLC’ler üzerinde de çalışacağı bildiriliyor.

Call of Duty serileri böylece üç farklı firmanın imzasını taşır hale geldi. Bu durum her firmaya geliştirme için iki yerine üç yıllık bir süre tanıyacak. Bu süre ilk bakışta göze çok görünebilir, ancak gerçekte AAA sınıfı bir oyunun geliştirilmesi için gereken optimum süre bugün için üç yıldır. Nitekim yapımcılar daha uzun geliştirme süresinin özellikle kalite kontrolü açısından kendilerine büyük avantaj getireceğini ve bundan sonra piyasaya çıkacak olan Call of Duty oyunlarının çok daha kusursuz olacağını umuyorlar. Call of Duty serilerini Playstore üzerinde bulabilir ve kolayca satın alabilirsiniz, linkleri izleyin, yeter.