Anasayfa Oyun Wolfenstein’dan DOOM Süprizi!

Wolfenstein’dan DOOM Süprizi!

wolfestein-the-new-order

Wolfenstein: The New Order satın alan oyuncular DOOM Beta’ya katılma hakkını kazanıyor!

DOOM süpriz bir şekilde geri dönüyor. Bethesda Software, Wolfenstein: The New Order satın alan oyunculara, DOOM’un betasına katılma şansı tanıyor.

Wolfenstein: The New Order, 20 Mayıs 2014 tarihinde ilk olarak Kuzey Amerika pazarına giriş yapacak. PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve PC platformlarına gelecek oyun, şimdiden serinin hayranlarını heyecanlandırıyor. FPS oyunlarının atası Wolfenstein, DOOM’u da beraberinde getiriyor.

Alternatif bir tarihte geçen Wolfenstein’da, Naziler 2. Dünya Savaşı’nı kazanmıştır. Tüm dünya onların kontrolü altındadır. Oyuncular B. J. Blazkowicz ile Nazileri defetmek için akla hayale sığmayacak ekipmanlarla mücadeleye girecek.

Bethesda, Wolfstein’in yeni oyununa kutulu olarak sahip olan oyunculara DOOM Beta’ya katılma hakkı tanıyacak. Karışıklık olmasın! Oyuna dijital olarak sahip olan oyuncular bu ayrıcalıktan faydalanamayacak.

Sözü fazla uzatmadan Wolfestein: The New Order için yayınlanan yeni fragmanı da sizlerle paylaşalım. John Lee Hooker’ın efsane Boom Boom parçasının Almanca versiyonu da oldukça keyifli olmuş.

http://youtu.be/Nt1hjIMSGv0