Anasayfa Haber MSI’ın yeni GE serisi Türkiye’de!

MSI’ın yeni GE serisi Türkiye’de!

msi-ge-60

MSI’ın yeni GE70, GE60 Apache Oyun Notebookları Türkiye pazarına giriş yapıyor.

MSI’ın yeni GE60 ve GE70 Apache modelleri en yeni oyun dizüstülerin teknolojileri ile donatılmış güç ve performansı sunuyor. Kapağın altında Intel’in 4.Nesil 4 çekirdekli işlemcilerini ve Nvidia GTX 850M (Apache) harici ekran kartlarını barındırırken 15.6” ekranda yalnızca 2.55kg, 17” ekranda ise yalnızca 2.85kg ağırlığa sahip. Bu dizüstüler oyun tutkunlarının hem ince, hem de güçlü bir makine ihtiyacına doğrudan cevap veriyor. Ayrıca çok renkli geriden aydınlatmaya sahip en iyi SteelSeries oyun klavyesi, yeni Sound by Dynaudio hoparlör sistemi ve MSI’ın özel Audio Boost kulaklık geliştirme teknolojileri ile geliyor. Bu notebooklar Full HD oyunlarda hafif ve güçlü birer silah.

Maksimum Performans

Taipei—MSI, yeni üst sınıf oyun notebook modellerinin üstün performansı ve hafifliği ile 2014’te de övgüleri topluyor. Intel’in 4. Nesil Quad Core işlemcilerinin yanı sıra, önceki nesil GT 760M modellerinden %30 daha hızlı olan NVIDIA GeForce GTX 850M harici ekran kartları ile donatılan bu dizüstüler dünya çapında ateşli oyun tutkunları için özel olarak tasarlandı. Etkileyici özelliklere sahip bu yüksek performanslı oyun dizüstüleri, kullanıcılar arasında gittikçe daha fazla popülerlik kazanıyor. Kullanıcılar kendilerini oyunun tam içinde hissedebilmek ve istedikleri zaman, istedikleri yerde oynayabilmek için hem bir dizüstü, hem de bir masaüstü bilgisayar kullanıyorlar. MSI GE serisi notebookların tasarım ve performansları, bu ihtiyacı ortadan kaldırıyor ve gittikçe daha fazla oyundan galip ayrılıyor.

Beklentilerinizin Ötesinde— MSI’ın yeni GE serisi oyun notebookları

MSI Notebook global satış ve pazarlamadan sorumlu müdür yardımcısı Eric Kuo, GE60 ve GE70 Apache modellerinin yeni fırçalı aluminyum yüzey ve Dragon Logosuna sahip tasarımlarının yanında MSI’a özel oyun yazılımı Gamecaster sayesinde canlı akışlar da yapabildiğini belirtiyor. SteelSeries klavye ve SSE klavye makro yazılımı ile yalnızca 2.55 kg. (GE60 Apache) ve 2.85 kg. (GE70 Apache) ağırlığındaki GE60 ve GE70 Apache, savaş alanındaki en ince ve en güçlü silahlar olarak oyunculara en iyi seçimi sunuyor.

GE Serisi güçlü özelliklere sahip

MSI GE70 ve GE60 Apache, en yeni online akış yazılımı XSplit Gamecaster ile geliyor. Heyecan dolu oyun anlarınızı kolayca kaydetmeniz veya isterseniz canlı olarak Twitch, YouTube ve UStream gibi sitelerde yayınlayabilmenizi sağlayan basit, kolay kullanımlı bir yazılım olan XSplit Gamecaster, artık MSI oyun notebookları ile birlikte geliyor.

Diğerleri karmaşık ayarlarla uğraşırken siz tüm oyun boyunca herhangi bir donanım ayarı yapmak zorunda olmadan tek bir tuşla gerçek zamanlı akışa başlayabilirsiniz. Her modelin XSplit ayarları yapılmış olarak geliyor. Güçlü i7 işlemcisi, GTX grafikleri ve Killer Lan ağ teknolojisi sayesinde MSI oyun notebookları yine en iyi seçiminiz.

Steelseries Engine: Oyun tarzınızı kendiniz yaratın

msi-ge-70

SteelSeries Engine, oyunlarda sıkça kullandığını tüm işlevleri bir araya getirmenizi, her tuş ve fonksiyonu ayrı ayrı özelleştirebilmenizi sağlayarak oyun tarzınızı kişileştirmenize olanak tanıyor.

Klavye Işık Yönetimi (KLM), Çoklu cihaz yönetimi (örn. klavye, fare, kulaklık), tuş kombinasyonları ve makrolar, hatta metin makroları yeteneklerine sahip SSE, yalnızca SteelSeries klavye ile gelen MSI oyun notebooklarında!

4 Çekirdekli Intel 4. Nesil Core i7 işlemci

MSI’ın 2014 model yeni oyun notebookları GE70 ve GE60 Apache, Intel’in 4.nesil Core i7 Quad Core işlemcileri ile geliyor. Bu platform, inanılmaz performansı ile şu anda gezegenin en gelişmiş işlemcisini sunuyor. İşlem performansını en az %10 arttırırken güç tüketimini azaltıyor ve soğutma yeteneklerini geliştirerek eski çift çekirdekli ULV Core i7 işlemcileri %20 oranında geride bırakıyor.

NVIDIA GeForce GTX 850M harici ekran kartı

MSI GE60 ve GE70 Apache modellerinde 2GB DDR5 belleğe sahip GTX 850M ekran kartı bulunuyor. 3D Mark Vantage üzerinde GTX 850M P17000 seviyesini zorluyor. DirectX 11 desteği ve nVida PhysX teknolojisi ile GTX 850M, P4750 skoru ile P3600 puana sahip GTX 760M’den %30 daha hızlı. Patlamalardaki detaylara, savaş alanındaki toz ve puslu ortama, macera oyunlarında ise bulut kümeleri ve sudaki dalgalanmalara hayran kalacaksınız.

MSI Super RAID, HDD disklerden 10 kat daha hızlı

MSI GE60 ve GE70 Apache, RAID 0 modunda 2 adet SSD kullanan MSI Super RAID teknolojisi ile geliyor. Hızlandırılmış çift mSATA SSD mimarisi bu cihazlara yalnızca 2 kat daha fazla depolama kapasitesi kazandırmakla kalmıyor, aynı zamanda okuma hızlarını da geleneksel HDD disklere oranla 10 kata kadar arttırıyor. Çok daha hızlı açılış sürelerinin yanında en yeni oyunlardaki savaş sahneleri ve görsel efektlerin de daha hızlı yüklenmesine olanak tanıyor.

Online oyunlarda daha hızlı tepki için Killer Gaming LAN

Savaş alanında rakibinize yavaş bağlantı yüzünden yenilmek kadar sinir bozucu hiçbirşey yoktur. Killer Gaming LAN ile donatılan yeni MSI GE70 ve GE60 Apache oyun dizüstüleri, standart LAN arayüzünden çok daha yüksek bir bağlantı hızı sunuyor. Gecikme ve Ping sürelerini azaltarak ve geçersiz komutları etkin biçimde devre dışı bırakarak takılma yaşamadığınız, akıcı ve güçlü bir online oyun deneyimine hazır mısınız?

Oyunlarda Gelişmiş Ses ve Görüntü Deneyimi

GE60 ve GE70 Apache, MSI’ın Matrix Display çoklu monitör teknolojisi sayesinde eşzamanlı çift görüntü çıkışı sunuyor. HDMI 1.4 arayüzü 4Kx2K Ultra HD TV desteği verirken D-Sub arayüzü en yüksek Full HD çözünürlükte görüntü aktarabiliyor ve geleneksel projektörlerlere de bağlanabiliyor. 2 adet görüntü çıkışı ve notebook bilgisayarın kendi monitörü ile GE Serisi notebooklar 3 ekranı aynı anda kullanabilmenize ve birçok işi aynı anda yaparak üretkenliğinizi arttırmanıza olanak tanıyor.

Benzersiz Klavye Deneyimi: Profesyonel SteelSeries klavye

Oyuncuların talepleri doğrultusunda MSI, oyun ekipmanları üreticisi SteelSeries ile birlikte çalışarak GE60 ve GE70 Apache modelleri için çok renkli geriden aydınlatmalı bir klavye tasarladı. Çok daha sağlam olmasının yanında SteelSeries klavye üzerinde Windows tuşu sağ tarafa alınarak çevreniz düşmanlarla sarılmışken yanlışlıkşa masaüstü ekranına dönme sorunu da ortadan kaldırıldı.

Gerçeğine sadık ses deneyimi için Dynaudio ses sistemi

MSI, ses sistemleri tasarımında dünya markası olan Danimarka merkezli Dynaudio firması ile yıllar boyu çalışan MSI, ses deneyimini optimize etmek amacıyla elektrik devreleri, hoparlör sürücüleri ve dahili bileşenlerin yerleşimi üzerine detaylı testler yaptı. İki şirket bir yıl süren ayarlar sonucunda en iyi ses tepkisini üreten elektrik devrelerini ve materyalleri geliştirdi. Yeni GE serisi aynı zamanda Dynaudio 2 kanal ses sistemi ile yalnızca ses şiddeti değil, stereo ve berrak ses deneyiminde de çok daha iyi bir müzik, oyun ve multimedya deneyimi sunuyor.

Audio Boost ile oyun kulaklıklarında daha fazla detay

MSI’ın Audio Boost teknolojisi, orta ve üst sınıf oyun ve HiFi kulaklıklarda performansı ve surround özelliklerini büyük ölçüde arttıran ses amplifikatörü (AMP) yazılımı ile geliyor. Altın kaplamalı ses girişleri en yüksek iletkenliği sağlarken oksitlenme sorununu da ortadan kaldırıyor. Ayrıca ses iletimindeki kayıplar ve istenmeyen gürültüyü de yok eden bu teknoloji, GE serisi dizüstülerde her akustik detayı kristal berraklığında deneyimlemenizi sağlıyor.

Sound Blaster Cinema, sesleri etrafınıza sarıyor

MSI GE Apache/Pro serisi oyun dizüstüleri bu yıl Sound Blaster Cinema özellikleri ile donatıldı. GE serisinin övgü alan ses özellikleri daha da geliştirilerek surround ses, insan sesleri, sanal bass ve düşük kaliteli ses kaynaklarının geliştirilmesine odaklandı. Sound Blaster Cinema şimdi daha fazla harici ses cihazına destek veriyor ve MSI’ın üstün ses donanımı ile mükemmel bir takım oluşturuyor.

Kapakta Fırçalı Metal Tasarım

MSI’ın titizlikle tasarlanmış yeni nesil GE70 ve GE60 Apache/Pro oyun dizüstüleri, fırçalı aluminyum kapakları sayesinde her detayı gözler önüne seriyor. Özellikle GE60 modelinin ultra ince paneli bu tasarımla çok daha ince hale geliyor. MSI, bu profesyonel oyun dizüstülerinde en yüksek teknolojinin yanında şıklığı da sunuyor.

Oyun dizüstüleri ile ilgili çok daha fazla bilgi MSI Dragoon Army web sitesinde!

Notebook performansında çıtayı sürekli yükselten MSI, dünyaca tanınmış oyun takımları ile birlikte çalışıyor. Avrupa’dan FNATIC ve Asya’dan çeşitli takımlarla bir araya gelerek birçok oyun etkinliği düzenleyen MSI, böylece ürün işlevlerini ve kullanıcı deneyimini de geliştiriyor. MSI bu yıl ayrıca yeni platformu için Dragoon Army web sitesi ve forum sayfalarını da hazırlayarak dünya çapında oyuncuları ve MSI Gaming dizüstü kullanıcılarını bir araya getirdi. Oyun ürünleri ve daha fazla bilgi için http://dragonarmy.msi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.