Anasayfa Haber Team Fortress 2, Yeni Güncellemesini Kısa Film İle Kutladı

Team Fortress 2, Yeni Güncellemesini Kısa Film İle Kutladı

tf2-kisa-film

Valve’i en başarılı yapımlarından biri olan Team Fortress 2’ye gelecek geniş çaplı güncelleme, yayınlanan kısa film ile kutlandı.

2007 yılında Orange Box ile birlikte piyasaya sürülen Team Fortress 2, halen en çok oynanan oyunlar arasında bulunuyor. Özellikle birkaç sene önce Free-to-Play desteği vermesinin arkasından, oyuncu sayısını ikiye katlamıştı.

Valve şimdi TF2’ye geniş çaplı bir güncelleme hazırlıyor. Her sene büyük bir güncelleme ile gittikçe büyüyen Team Fortress 2’ye Love and War Update isimli bir güncelleme gelecek. Valve her zaman olduğu gibi yeni güncellemesini de büyük bir olayla duyurmaya hazırlanıyordu. Sitedeki sayacın sıfırlanmasıyla birlikte, TF2 için yapılmış ilk kısa film yayınlandı.

Firma daha öncesinde Source Filmmaker yazılımı ile oyunculara TF2 animasyonları yapma imkanı tanımıştı. Şimdi bu yazılım kullanılarak 15 dakikalık bir kısa film hazırlanmış. İzlerken kendinizi sanki bir Pixar filmi içerisinde hissedebilirsiniz. Oyundaki tüm sınıfların bulunduğu hikaye Scout üzerine odaklanmış durumda.

Yeni güncellemeye beraber birçok Taunt (Hareket) oyuna eklenecek. Oyuncular birbirleriyle dans etmek, kafa tokuşturmak ya da taş, kağıt makas oynamak gibi Tauntları gerçekleştirebilecek. Filmdeki olayların oyuna eklenip, eklenmeyeceği henüz bilinmiyor. Daha önce Mann vs Machine ile TF2, robotlara karşı mücadele vermeye başlamıştı.

Sözü fazla uzatmadan Expiration Date ismiyle yayınlanan bu güzel kısa filmi sizlere sunuyoruz: