Anasayfa Haber Skype’ın Windows Phone Sürümüne Güncelleme Geldi

Skype’ın Windows Phone Sürümüne Güncelleme Geldi

skype-microsoft

Microsoft, Windows Phone 8 ve 8.1 platformları için Skype uygulamasına güncelleme sundu.

Redmond merkezli teknoloji devi geçtiğimiz ay içerisinde iPhone için yepyeni bir Skype uygulaması hazırlamıştı. Bu gelişmeler ve güncellemeler dahilinde Windows Phone 8 ve 8.1 işletim sistemlerine de Skype güncellemesi geliyor.

Windows 8.1 kullanıcıları güncellenmiş Skype ile birlikte Cortana yazılımını kullanabilecek. Cortana dijital asistan yardımıyla, video oynatabilecek ya da ses komutları ile arama listesindeki kişilere ulaşılabilecek.

Güncelleme elbette bununla sınırlı değil. Cortana desteğinin gelmesi, güncellemenin en ilgi çekici kısmı. Microsoft, Skype için sağladığı 19 adet dil desteğini 51’e çıkarıyor. Action Center’a düşen bildirimlere ulaşımın da daha kolay ve esnek hale getirildiği belirtildi.

Son olarak kullanıcı geri bildirimleri dahilinde son gönderilen mesajları değiştirme imkanı sunuldu. Bundan şu an için sadece Windows Phone kullanıcıları yararlanabilecek. Bu güncelleme ile birlikte Skype’ın sürümü 2.19’a yükselmiş oldu. Dileyen kullanıcılar Windows Phone Store sayfasına giderek, güncellemeyi indirebilir.