Anasayfa Haber Bülten Philips Monitörleri Yeniliklerini IFA 2014’te Göreceğiz

Philips Monitörleri Yeniliklerini IFA 2014’te Göreceğiz

philips-logo

Anti mavi ışık teknolojisine sahip yepyeni SoftBlue ekran ve 144 Hz’lik yüksek çözünürlüklü G-SYNC oyun monitörünü de içeren yeniliklerle dolu heyecan verici ürünler, şu anda sektörü yönlendiren temel trendleri gösteriyor.

5-10 Eylül tarihleri arasında Berlin’de düzenlenecek olan IFA’ya yapacağınız ziyareti planlarken MMD’nin yüksek çözünürlük, üstün görüntü kalitesi ve kullanışlılığa odaklanarak geliştirdiği ekranları sunacağı Salon 22’deki Philips standını kaçırmayın. Sağlıklı ve iyi olma hali, daha da keskin çözünürlük, sürükleyici oyunlar ve tasarım zerafeti gibi şu anda sektörü biçimlendiren önemli trendlerin hepsiyle bir seferde karşılaşın.

Ekran başında saatler geçiren herkes yepyeni SoftBlue Light ekranı sevecek: Ekran, yenilikçi anti mavi ışık teknolojisi sayesinde, zararlı dalga boylarındaki mavi ışık emisyonunu ortadan kaldırarak gözler üzerindeki olumsuz etkiyi azaltmaya yardımcı olarak sağlıklı yaşamı desteklerken aynı zamanda renk ve görüntü kalitesinden de ödün vermiyor.

Yeni 21:9 Panoramik Ultra Geniş Ekran ile çok sayıdaki programı işleme tutan karmaşık yürütmeler ve veri uygulamaları için 3440 x 1440 çözünürlük sunan üstün çözünürlük ve standart ekranların dört katı ayrıntıya ve çözünürlüğe sahip, rakipsiz keskinlik ve parlaklık sunan UltraClear 4K UHD sunuluyor. Ayrıca, hep daha geniş ekran alanı isteyen kullanıcılara yönelik olarak MMD, 32 inçlik ve 40 inçlik ekranlar da sergileyecek.

Grafik profesyonelleri düşünülerek tasarlanmış, Adobe SRGB teknolojisine sahip yeni 27 inçlik bir ekran da ziyaretçilerle buluşacak. Bu özellik her uygulamada renk tutarlılığını sağlıyor ve iş akışlarını kolaylaştırıyor.

Etkileyici bir oyun deneyimi için ise, MMD tutukluğu ve kırılmayı azaltmak amacıyla, ekran yenilemeyi bilgisayarın grafik kartı çıkışıyla senkronize eden NVIDIA G-SYNC teknolojisine sahip 144 Hz’lik ilk oyun monitörünü sunacak. Ayrıca Ambiglow teknolojisi de gösterimde olacak: Ambiglow ekranın arkasındaki duvarı aydınlatarak oyun deneyimini ekranın sınırlarının ötesine genişletiyor.

Tasarım fark yaratır: Parlak beyaz ya da siyah yüzeyli, ikonlaşmış Moda 2 tasarımı, her iç mekânı tamamlıyor.

Akıllı Hepsi-bir-arada dokunmatik ekranları deneyebileceksiniz –Android dünyasını daha büyük ekranlara taşıyan bu bağımsız multimedya sistemleri, heyecan verici Android uygulamalarını çalıştırmakta kullanılabilir.