Anasayfa Haber Star Citizen İçin Yeni Video!

Star Citizen İçin Yeni Video!

RSI

Roberts Space Industries tarafından yayınlanan yeni “reklam filmi” bize uzay gemisi satmaya çalışıyor.

Uzay simülasyonlarını seviyorsanız, halen yapılmakta olan ve heyecanla beklenen üç büyük oyun olduğunun da farkındasınızdır: No Man’s Sky, Elite: Dangerous ve Star Citizen. Bunların çıkış tarihi yaklaştıkça heyecan daha da yükseliyor, çünkü her biri hayatımızdan çok uzun zaman çalacak yapımlar. Ancak Star Citizen’ın yeri bir başka, çünkü Chris Roberts oyun tarihinin en tecrübeli uzay simülasyonu yapımcısıdır diyebiliriz.

Yeni yayınlanan bir reklam videosu da bize Roberts’ın canlı oyun evrenleri yaratma konusunda ne kadar tecrübeli olduğunu ispat ediyor. Bu videoda Roberts Space Industries (RSI) tarafından üretilen Constellation sınıfı keşif gemisinin ne kadar güzel ve yetenekli olduğunun reklamı yapılıyor. Constellation, oyun içinde alabileceğiniz ve tıpkı videodaki gibi farklı yıldız sistemlerini keşfetmekte kullanabileceğiniz gemilerden biri.

Star Citizen hayli geliştirilmiş ve değiştirilmiş bir Crytek Cryengine motoru üzerine inşa ediliyor. Videodaki görüntüler de tamamen oyun motoru kullanılarak elde edilmiş. Yani oyun içinden görüntülerle karşı karşıyayız. Tabii videodaki bariz 2001: A Space Odyssey lezzetine de dikkatinizi çekmek isterim!