Anasayfa Makale Pratik Micro SIM Kartı Nano SIM Karta Çevirme

Micro SIM Kartı Nano SIM Karta Çevirme

Micro SIM kartı keserek Nano SIM karta çevirme işlemi biraz dikkat ve titremeyen bir el ile son derece kolay. Video rehberimizi izleyerek Micro SIM kartı makas ile keserek Nano SIM karta nasıl dönüştürdüğümüzü görebilirsiniz…

Özellikle de Nano SIM kartlı iPhone 6’ya geçen birçok kullanıcı, uyumsuz SIM kartı sorunu ile başbaşa. Nano SIM kart elde etmenin birden çok yöntemi var. Bunu belli bir ücret karşılığında operatörünüzden temin edebilir, operatörünüze gidip var olan Micro SIM kartınızı kesip size Nano SIM olarak vermesini isteyebilir ya da en iyisi, bu işi kendi Micro SIM kartınızı keserek halledebilirsiniz!

Daha önce normal bir SIM karttan keserek nasıl Micro SIM kart yapacağınızı paylaşmıştık. Şimdi ise iPhone 6 incelemesi öncesi eldeki Micro SIM’i keserek Nano SIM karta dönüştürmemiz gerekti. Nano SIM kart, Micro’dan da küçük, neredeyse sadece SIM kartın metal kısmından oluşan boyuta sahip. Yapmanız gereken buradaki şablonun A4 dosya kağıda, sayfaya sığdır seçeneğini kullanmadan çıktısını almak ve rehberdeki gibi ölçülere uygun kesim yapmak. Kartı yuvasına oturtabildiğinizde işlem tamam demektir.

Dikkat: Bu rehberden yararlanırken son derece dikkatli olmanızda fayda var, dikkatli olmaz, ölçüleri kırk kez kontrol edip bir kez kesmezseniz, SIM kartınıza zarar verebilir ve yenisini almak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluk kabul edemeyiz.

nano-sim-kesme-rehberi