Anasayfa Haber GTA 5 için PC’de 4K Desteği Olacak!

GTA 5 için PC’de 4K Desteği Olacak!

GTA 5 PC sürümü 4K çözünürlükte oynanabilecek! Ama oyuncuları heyecanlandıracak başka yenilikler 4K ile sınırlı değil…

PC oyuncuları uzun bir süredir GTA 5’in çıkmasını bekliyor. Geçtiğimiz aylarda oyunun yeni nesil konsollarla birlikte PC’ye de geleceği açıklandıktan sonra şimdi de oyun hakkında yeni bilgiler geldi. Uzun süredir konuşulan ama bir türlü gelemeyen GTA 5’in neden geciktiği ortaya çıktı. Bu bilgilerden biri, PC oyuncularına GTA 5’i bekleme sürecini unutturacağa benziyor. GTA 5’in yeni nesil konsol sürümlerinin yanı sıra PC sürümünü de test etme şansı bulan CVG, GTA 5’in PC’de 4K çözünürlüğe kadar destek sunduğunu ve oyunun yeni sürümünün en iyi PC’de gözüktüğünü duyurdu.

GTA 5 ile ilgili sevindirici tek haber bu değil. daha önce konuşulan ancak kesinleşmeyen FPS modu GTA 5’in bütün yeni nesil sürümlerinde de bulunacak. Hem tek kişilik oyunda, hem de online oyunlarda kullanılabilecek olan FPS modu için tüm araçların iç modellemeleri yenilenmiş durumda. 100 şarkılık ekstra Soundtrack ve 20 yeni vahşi yaşam formu da oyunun yeni nesil sürümlerinde gelecek özellikler arasında yer alıyor.

18 Kasım’da Playstation 4 ve Xbox One sahipleriyle buluşacak olan GTA 5’i PC’de oynamak isteyen oyuncular 27 Ocak 2015 tarihine kadar beklemek zorunda. Bakalım bu yeni özellikler ile oyuncular GTA 5’in PC’ye çıkışının bu denli gecikmesini affedecek mi. Siz ne düşünüyorsunuz, bekleyişe değecek mi?

GTA 5’in PC sürümü için hazırladığımız PC Toplama Rehberi bu süre içerisinde iki yeni sistem toplama rehberi ile güncellendi.

İlk rehberimiz: Haswell PC Toplama Rehberi

İkinci rehberimiz: Haswell Refresh Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi

En üst düzey sistem rehberimiz: DDR4 Bilgisayar Toplama Rehberi

Ancak 4K’nın gelişiyle birlikte hangi ekran kartıyla GTA V’i 4K oynayabiliriz derseniz, cevabımız işte burada:

AMD Radeon R9 295X2 İncelemesi: 4K Ultra HD vs Full HD Testleri