Anasayfa Haber Yeni GTA 5 Nasıl Görünecek?

Yeni GTA 5 Nasıl Görünecek?

Grand Theft Auto 5’in yeni nesil konsollar için hazırlanan yeni sürümünde grafikler eskisiyle kıyaslanmayacak kadar iyi görünüyor.

Rockstar Games daha önce Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkardıkları Grand Theft Auto 5’in yeni nesil konsollar için hazırlanan sürümünü gösteren yeni videolar yayınladı. Bu videolarda Xbox One ve Playstation 4 için neredeyse yeni baştan yapılan oyunda kaydedilen grafik gelişmeler, izleyenleri gerçekten şaşırtıyor.

GTA V yeni nesil konsollar için 18 Kasım 2014 tarihinde piyasaya çıkacak. Oyunun merakla beklenen PC sürümünün çıkış tarihi ise 2015 başlarına sarkmış durumda. Rockstar Games’in PC sürümünü daha da geciktirmesinin esas sebebi olarak, bu kez oyunun düzgün port edilmesi için uğraşmaları gösteriliyor. Daha önceki GTA oyunlarının PC sürümleri ilk çıktıklarında performans açısından pek başarılı olmamışlardı.

Aşağıdaki iki videoda GTA V’in yeni sürümünün farklı yönlerini görebilirsiniz. İlk video oyuna eklenen FPS kamera açısını ve bunun oynanışa olan etkisini gösteriyor. İkinci video ise, Sony’nin PS3 ve PS4 konsolları arasında ortaya çıkan grafik kalitesi farkını ortaya koyuyor. Burada Microsoft’un Xbox One konsolu yerine PS 4’ün tercih edilmiş olması da ilginç bir detay.