Anasayfa Haber GTA 5 Yine Ertelendi!

GTA 5 Yine Ertelendi!

Grand Theft Auto serisinin son oyunu GTA 5 yine ertelendi! İşte Rockstar’dan yeni GTA 5 PC sürümü resmi çıkış tarihi…

Grand Theft Auto 5’in çıkış tarihi yeniden ertelendi ancak bu sefer erteleme o kadar da uzak bir tarihe değil. GTA 5’in geliştiricisi olan Rockstar, yaptığı resmi açıklama ile oyunculardan özür diledi. Bu GTA 5’in PC sürümünün çıkışının ilk ertelenişi değil.

“Dünya çapında oyunun çıkması için gün sayan PC oyuncularından özür dileriz, fakat oyunun son düzeltmelerinin yapılması ve hem Heist, hem de GTA Online deneyiminin PC sürümü çıkar çıkmaz sorunsuz olması için biraz daha zaman gerekti” açıklaması yapan Rockstar, yeni resmi çıkış tarihinin 24 Mart’tan 14 Nisan’a ertelendiğini belirtti.

20 Gün şüphesiz uzun bir erteleme süresi değil, ancak birbiri ardına gelen GTA 5 PC sürümü çıkış tarihi ertelemeleri PC oyuncularının sabrını sınıyor. Oyunun PC sürümünün bu kadar ertelenmesinde elbette konsollarda olmayan yeni nesil 4K grafiklerin, birinci şahıs gözünden oynanış modunun da payı var. Oyun çıktığı zaman iyi optimize edilmiş olmazsa o zaman Rockstar’ın imajı ciddi zarar görebilir.

 

GTA 5: Grand Theft Auto 5
GTA 5: Grand Theft Auto 5

38 Yorumlar

  1. Ali Bey, görmemişsinizdir diye tekrar yazıyorum.

    “İkinci seferdir “gereksiz mesajlar” bahanesi ile ban yiyorum. Bu sefer
    haksız yere bu cezayı aldığıma eminim. Hangi mesaj içinse tekrar
    incelenmesini talep ediyorum. Üye adım: AdemB

    Ayrıca;

    Bir de o malum “yönetici” 2 tane mesajımı silmiş. Konu burada;

    https://www.technopat.net/sosyal/konu/r9-290-sistem-toplama.165485/

    Gereksiz yere 1000 Watt PSU öneren arkadaşa; “Yok artık, 1000W?” dediğim için mi aldım bu cezayı. AYIPTIR. Daha ne deyim.”

  2. Abi tamam çıkarmayın oynamıcam vazgeçtim. Fazla naz aşık usandırırmış ya aynen öyle. Alt tarafı oyun çıkaracaksınız, 11 boyutlu bozonik süper sicim teorisine referans olacak simulasyon çıkarmayacaksınız neyin kafası bu. Ki sen üç günlük firma da değilsin çıkış tarihini bu kadar çok tahmin etmekten aciz olasın. Beleşe reklam yapıyorlar işe bak.

    Ay yanlış oldu, dur 3 hafta sonra. Dur dur dur şimdi olmaz annem görür. Dur babam var burda şimdi çıkarmayalım oyunu. Yok akrabalar görür koy oyunu yerine. Ya çıkarma demedim mi sana ben söylicem ne zaman çıkarcağını….

  3. Satın almadım almıycam.Steam’da 10 tl olursa belki satın alır oynarım.o da sanırım 2 yıl sonra anca olur.O zamana kadar da avuçlarını yalasınlar.!

  4. Valla oyunu ön sipariş ile aldım ama şu anda pişmanım. Oyun Geçen sene kasım ayında bile PC için hazırdı. Kimse kimseyi kandırmasın. Konsol satışları düşmediği sürece daha çoooooooooooooook ertelenir. Son bahardan önce beklemeyin bence. Elimde olsa siparişi iptal edip paramı alacağım ve oyun çıktığında Torrentten indireceğim. Korsan indireceğim dedim diye beni eleştirmeyin Millet 2013 Eylül ayında oyunu oynadı. Bize gelince toplamda 5 defa oyun erteleniyor. Rockstar insanları ne kadar daha oyalayabilir. Oyunu orjinal aldık hatam mı? yaptık yani. Konsol satsın diye bize kelek yapıyorlar başka açıklaması yok.

  5. Konsollarda olmayan birinci şahıs gözünden oynanış modunun olması demişsiniz ama PS4 ve XBOX One da var birinci şahıs gözünden oynanış

  6. Bırak be böyle şey olmaz. Neymiş içerikli ilgili olmayan başlıkmış. Nah içerikle ilgisi yok.
    Clash of clans köyüm ne kadar eder? Yazdım arkadaş içerikle ilgili değil diyor. Ben köyüm var ne kadar eder diye soruyorum. Kendince başlığı değiştirip 72. seviye clash of clans köyü yapıyor. Böyle mallık olamaz. Benim yazdığım başlık içeriği gayet iyi anlatıyor ve bu adını gözleyen moderatör denen geniş deliğin yüzünden yetkilerim kısıtlanıyor. 1 günde değil. 3 mart tarihine kadar puan cezalı birde. Ben köy hakkında fiyat için güzel bir başlık koyuyorum bu dümbük kendince doğru olan başlıkla değiştiriyor. Ben burada fiyat soruyorum. Senin yaptığın değişiklik yüzünden adam başka şeyler sanacak. Bırak başlığını ne bok ediyorsan et ama bu hata düzeltilsin. 1 gün olduğunda ses etmedim ama adını gizleyen siktiri boktan moderatör yüzünden bu kadar uzaklaştırılamam. Bak süper moderatör değil. Moderatör denen sözde yöneticiler. Ya bu işi düzgün yapın yada yöneticileri düzgün seçin. İŞi bilen adamın ceza vermesi bir yana bilmeyen dümbüklerin vermesi olmaz. Bu ceza haksızdır. Ceza 1 gün olsa hiç bir hakaret kullanmazdım ama puan cezalı 3 mart tarihine kadar olan ceza gereksiz yere verilen bir ceza yüzünden fazla.

    https://www.technopat.net/sosyal/konu/72-seviye-clash-of-clans-k%C3%B6y%C3%BC.166009/#post-1050271

    • Mail atıyoruz cevap gelmiyor, burdan yazıyoruz cevap gelmiyor, forumda (sosyalde) sormak yasak. Bu kadar çok şikayet, haksız banlama varken “Mikail Fidan” adlı objektif olmayan bir yönetici hala nasıl sitede yönetici sıfatı ile bulunuyor aklım almıyor. Adam bildiğiniz sosyalde Gereksiz yere 1000 Watt PSU öneren arkadaşa; “Yok artık, 1000W?” dediğim için ban verdi. Neymiş gereksiz mesajmış. Hayır tamam insanın iyi günü kötü günü vardır ama bu kaçıncı. Git tedavi ol arkadaş sıkıntın filan varsa. Technopat kan kaybediyor hala anlamak istemiyorsunuz. Küfür, siyasi içerik, hakaret dışında olan konuları-üyeleri banlama yetkisi en az iki modun onayı ile gerçekleşmeli.

  7. Anlaşılan büyük bir optimize sorunu var bu ertelemeler hayra alamet değil ve GTA 6 da duyurulunca anlaşılan o ki GTA 6 pc oyuncularına özür niteliği taşıyan hem konsol hemde pc için aynı zamanda çıkacak bir oyun olacak. Son olarak GTA 5’in ps 4 sürümünde de kasmalar yaşandığını unutmayalım.

  8. Bu kadar oyunun ertelenmesine rağmen yine oyun çıktıktan sonra sorunlar olursa bu sefer millet çıldırır. İnşallah adam akıllı test edipte piyasaya sürerler. Bu kadar sürede işletim sistemini baştan yazmışlardı. Bitmedi gitti. Artık ben bayadan beri bu oyundan ümidimi kesmiştim.

      • Emre kardeş hep sana cevap yazıyorum umarım kötü niyet anlamazsın. Ben bu oyunu orjinal aldım ama ödülümüz erteleme oldu. Hemde toplamda 4 defa ertelendi ve yine ertelenecek görürsün. Ertelenmesinin nedenini sadece korsana bağlamak doğru değil. Oyun 2013 yılında çıktığında playstation 3 ve xbox 360’da korsan olarak çatır çatır oynandı. Ama onlara kimse bir şey demiyor herkes PC’yi günah keçisi ilan etmiş. Şu anda da Konsol versiyonları satış rekorları kırıyor diye PC’ye erteliyorlar oyun 2014 kasım ayında Playstation 4 ve xbox one a çıktığı anda bile aslında PC’ye hazırdı ve oynanabilirdi. Kimse kendini kandırmasın optimizasyon vs g…t ayağıdır. Biz orjinal alanların suçu ne? . İlk çıktığı 2013 yılında PC’ye çıkmadı. 2014 kasım ayında playstation 4 ve xbox one a çıktı pc’ye çıkmadı. 27 ocakta PC’ye çıkacaktı güya yine çıkmadı. 24 martta çıkacaktı yine erteleme.Şimdi 14 nisan diyorlar ben 14 nisan dan da umutlu değilim en erken 2015 Sonbahar ayında çıkacaktır. Yani şu anda toplamda PC’ye 5 defa ertelenmiş oldu oyun. Uzun lafın kısası ertelenmesinin sebepleri arasında korsan oynanması belki de en son sebeptir. Playstation 4 alacak param var Allah’a şükür ama neden Rockstar’ın ekmeğine yağ süreyim ki. 4200 TL’lik PC var ve oyunu orjinal olarak ön sipariş verdim. Artık erteleme haberi duymak istemiyoruz. Çok şey mi? istiyoruz yani?

      • Sanırım sana en düzgün cevabı mustafa kardeş vermiştir ve ben bu oyunu neden torrent alacağımı açıklayayım ben gta serisini orjınal aldım bu güne kadar ne oyun türkiye piyasasın da türkçe oldu nede oyunun fiyatı düştü ve bide üstüne 3 defa ertelediler sen olsan ne yaparsın bu sefer enayi duruma düşmek istemiyorum işin açıkçası

  9. Ölme Eşşeğim Ölme Daha Çok Yol Kat Edeceğiz aral game de 180 tl ye alıcam bir bakıyorum ertelendi yazıyor hay ben *******************

  10. Konsollarda olmayan FPS modu mu?PS4 ve XBOX ONE’da bu var. Bir de PC’ciler kendilerini 4K oynayacağız diye avututuyor. Allah aşkına kaç kişi bu oyunu 4K oynayacak. Artık.PC’Yİ artık üstün ırk olarak görmeyin.Çünkü oyunların hepsi konsollara göre çıkıyor. (Ben de eskiden PC’ciyidim)

    • Valla emre kardeş benim gördüğümde konsolcuların kendini üstün ırk olarak görmesi. Kendini üstün ırk olarak gören PC’ci var mı? varsa aptaldır. Ben 4 bin TL’lik laptop aldım oyunu da ön sipariş olarak aldım ama 14 nisan da da çıkacağını hiç zannetmiyorum. Konsol versiyonları satsın diye pc ye erteliyorlar. Ne yazık ki (üstüne alınmazsın umarım:) bazı konsolcular da PC ye ertelendi diye zil takıp oynayacaklar. Pc’ye ertelenmesinin konsolculara ne karı var anlayamıyorum. Ne oluyor? PC’ye ertelenince konsolcunun elindeki makine mi? değerlleniyor?? Ayrıca bu pc’ci konsolcu fanboyluğu nedir anlayamıyorum. Sonuçta hepimiz oyuncu değil miyiz?? Valla PC’me 4200 TL verdim 1200 TL verip playstation 4 vermek benim için çok mu? zor. Birazdan girerim internete basarım 1200 TL alırım playstation 4. Ama problem alıp alamamak değil. Benim de PC’de oynamak hoşuma gidiyor. Neden birbirimizi kullandığımız aletler üzerinden suçluyoruz ki neyi paylaşamıyoruz?????

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version