Anasayfa Haber Samsung Galaxy Note 5 Özellikleri Sızdı

Samsung Galaxy Note 5 Özellikleri Sızdı

Samsung’un yeni Galaxy Note 5 modelinin çıkmasına az bir süre kala, cihazın teknik özellikleri ortaya çıktı.

Samsung yeni büyük ekranlı amiral gemisi modellerinin çıkış tarihini planlanandan önceye çekerek Ağustos ayına almıştı. 13 Ağustos tarihinde New York kentinde yapılacak bir etkinlikte Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus modellerinin resmen satışa çıkarılması bekleniyor.

Bu ana kadar özellikle Note 5 modelinin teknik özellikleriyle ilgili çok kesin bir bilgi ortada yoktu. Bu cihazın özelliklerine dair pek çok söylenti vardı, fakat kesin kanıt ortaya çıkmamıştı. Ancak şimdi bu durum değişmiş gibi görünüyor.

Tayland’da bulunan bir ürün paketleme tesisinden sızdırıldığı bildirilen yeni bir resimde, Galaxy Note 5 modelinin ambalajı açıkça görülebiliyor. Şirketin standart ambalaj tasarımına uyan bu paketin üzerinde Note 5 modelinin başlıca teknik özellikleri açıkça görülebiliyor.

Galaxy Note 5 Sızıntı

Bu fotoda da açıkça görüldüğü üzere Galaxy Note 5 modeli 5.7 inçlik Quad HD AMOLED ekrana sahip olacak. 64 bit ve 8 çekirdekli işlemci ise şüphesiz Samsung’un kendi Exynos 7422 modeli olacaktır. 4 GB RAM ile gelecek olan telefonda 32 GB depolama alanı olduğu görülüyor. Samsung’un 64 GB modeli de sunacağına şüphe yok, ancak maliyetin yüksek olması nedeniyle 128 GB bir model çıkmayabilir.

Note 5’in arka kamerası 16 MP OIS, ön kamerası ise 5 MP olarak seçilmiş görünüyor. Ayrıca ambalajda yazana bakılırsa, telefonun içinde kablosuz şarj cihazı da entegre edilmiş. Ancak kullanabilmek için gereken kablosuz şarj tepsisini ayrıca satan almak gerekiyor.

Güncelleme: