Anasayfa Haber Need for Speed’e Yeni Araçlar Eklendi

Need for Speed’e Yeni Araçlar Eklendi

Mazda MX-5, Lamborghini Aventador, Dodge SRT Viper ve çok daha fazlası Need for Speed’in kullanılabilir araçları arasında yerini aldı.

EA Games tarafından yayınlanan ve Ghost Games tarafından geliştirilen yeni Need for Speed’le ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önce atılan bir Tweet sayesinde oyunda yer alacak 17 araç modelini biliyorduk. Şimdi ise oyunun resmi sitesi üzerinden kullanılabilir tüm araçların listesi yayınlandı. Mazda MX-5, Lamborghini Aventador ve Dodge SRT Viper’ın da dahil olduğu 9 aracı daha garajımıza ekleyebileceğiz.

Need for Speed, oyunculara hız, stil, modifiye, ekip ve kanun dışı olmak üzere uzmanlaşabileceği beş farklı alan sunacak. Serinin önceki yarış oyunlarına kıyasla çok daha fazla modifiye seçeneği ve daha geniş bir açık dünya oyuncuları bekliyor olacak.

Need for Speed PS4 ve Xbox One platformları için 3 Kasım’da satışa sunulacak. Ancak daha önceden haberini yaptığımız üzere, PC sürümünün ertelenmesi yüzünden bilgisayarında oynamayı planlayanların bir süre daha beklemesi gerekecek. PC sürümü önümüzdeki senenin ilkbahar aylarında piyasaya sürülecek.