Anasayfa LG G5 Ufuk Gürsöy ile LG G5 Türkiye Lansman Röportajı

Ufuk Gürsöy ile LG G5 Türkiye Lansman Röportajı

Ufuk Gürsöy ile LG G5 Türkiye Lansman Röportajı
Ufuk Gürsöy ile LG G5 Türkiye Lansman Röportajı

LG G5 Türkiye lansmanında LG Türkiye Mobil Satış Direktörü Ufuk Gürsoy ile röportaj yaptık. Videomuzda yeni LG G5’in çıkış tarihi, çıkış fiyatı ve öne çıkan özelliklerini konuştuk…

LG’nin G serisi G5 modeli ile devam ediyor. Barselona’daki etkinlikte yaptığımız röportajdan sonra yeni detaylar ve bilgiler ile Türkiye lansmanında ikinci bir söyleşi hazırladık.

LG Türkiye Mobil Satış Direktörü Ufuk Gürsoy sunumun ardından yeni G5 ile ilgili sorularımızı yanıtladı. İlk üst seviye Android modüler akıllı telefon olarak dikkat çeken G5, sadece bir telefon olarak değil, LG G5 Oyun Arkadaşları ismi altında tam bir ekosistem olarak karşımızda. Basın lansmanında LG bu bağlamda sadece telefonu değil, üst seviye ses, ergonomik kamera, ek batarya gibi günlük hayatı etkileyen yeni aksesuarları da tanıttı.

Basın bültenini burada okuyabilir, LG G5 Ön İnceleme videomuzu buradan izleyebilir, LG G5 Hi-Fi Ses ve Kamera deneyimimize buradan bakabilir ve Ufuk Gürsoy ile ilk röportajımızı buradan izleyebilirsiniz.

Ayrıca röportajda belirttiğimiz Qualcomm Snapdragon 820 ve Quick Charge 3.0‘ın yanında USB 3.1 Type C makalelerimizi okuyarak yeni teknolojileri ve hayatımıza getirdiklerini görebilirsiniz.