Anasayfa Mobil Hearthstone Whispers of The Old Gods Deste Açılışı

Hearthstone Whispers of The Old Gods Deste Açılışı

Hearthstone Whispers of The Old Gods 30 Deste Açılışı
Hearthstone Whispers of The Old Gods 30 Deste Açılışı

Hearthstone’da biriktirdiğimiz 30 deste kartı açıyoruz. Büyük kısmı yeni Whispers of the Old Gods destelerinden çıkan toplam 150 kart karşımızda…

Blizzard’ın Magic the Gathering yolundan giden oyunu Hearthstone‘da aralıklarla yeni desteler ve oyun modları çıkıyor. Yeni oyun modu olan Standart’ta yeni desteler geçerli. Wild modunda ise bütün kartlar açık.

Yeni Whispers of the Old Gods kartları Lovecraft ve Call of Cthulhu temasında tarif edilemez dehşetleri bünyesinde barındırıyor. Oyuna yeni eklenen kartlar için bol bol deste elde etmenizi sağlayan görevler var. Biz de gerçek para harcamadan oyun içi altını biriktirerek destelerimizi alıyor ve tek tek açıyoruz

Bakalım karşımıza neler çıkacak…

Videoda kullandığımız Android telefon LG G5. LG G5 Kutu açılışı için tıklayın…

4 Yorumlar

  1. ”1 pack” yazısının üstüne birkaç defa tıklayınca çıkan ekrana kaç tane almak istediğinizi yazarsanız okadar çekiyo mesela 1000 gold’um var 10 pack almak istiyorum 10 yazıyorum ve 1000 goldumu çekip 10 pack veriyor.

  2. O kadar oynamışsınız, 30 pack biriktirmişsiniz. Bir tane legendary kart çıkmadı. 100 lira verip 40 pack de alsanız bir tane legendary çıkmaz. Bu oyunu o yüzden hiç sevmiyorum. Basic kartlar ile de bir yere kadar. Karşınızdaki efsaneleri önünüze serinde anca bakıyorsunuz.

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version