Anasayfa Haber Samsung, Galaxy Note 7’yi Ağustos’ta Tanıtacak

Samsung, Galaxy Note 7’yi Ağustos’ta Tanıtacak

Galaxy Note ailesinin en yeni üyesi Galaxy Note 7, 2 Ağustos’taki organizasyonla tanıtılacak.

Samsung’un Şubat’taki Unpacked etkinliğinde Galaxy S7 serisinin tanıtılmasıyla birlikte birçok kişi yeni Galaxy Note’u beklemeye başlamıştı. Hatta birkaç ay önce şirketin Galaxy Note isimlendirmesinde değişikliğe gideceği ve Galaxy Note 6 yerine Galaxy Note 7’yi duyuracağı ortaya çıkmıştı. Siyah, mavi ve gümüş olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle gelecek olan Galaxy Note 7’nin resmi tanıtım tarihi de belli oldu.

Basın mensuplarına gönderilen davetiyelerle birlikte Galaxy Note 7’nin 2 Ağustos’ta tanıtılacağı netleşti. Galaxy Note 7 ismi de paylaşılan bu görselle bir kez daha kesinleşmiş oldu. New York, Londra ve Rio de Janeiro’da gerçekleştirilecek etkinliklerle Galaxy Note ailesinin en yeni üyesi de tanıtılacak.

Yeni modelde muhtemelen 5.7 inç veya 5.8 inç Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED bir ekran yer alacak. Ayrıca bu ekranın Galaxy S7 Edge’de olduğu gibi kavisli bir yapıda olacağı belirtiliyor. Yonga seti tarafında Samsung’un kendi üretimi Exynos 8893’ün kullanılabileceği gibi, Snapdragon 821’in de yer alabileceği belirtiliyor.

samsung-galaxy-note-7-davetiyeStandart olarak 128 GB depolama seçeneğiyle gelmesi beklenen Galaxy Note 7’nin, bir de 256 GB versiyonu olabileceği söyleniyor. Bunlar dışında 6 GB RAM, 4000 mAh kapasitede batarya, 12 MP arka kamera, göz bebeği tarayıcı ve USB-C de muhtemel özellikler arasında olacak.

Meraklılar İçin: Samsung Galaxy Note 7’nin Fiyatı Sızdırıldı

Güncelleme: