Anasayfa Video MSI RX 470 GTA 5 Performans Testi

MSI RX 470 GTA 5 Performans Testi

MSI RX 470 GTA 5 Performans Testi
MSI RX 470 GTA 5 Performans Testi

MSI RX 470 Gaming X 4G ekran kartının GTA 5 performansını bu testte ölçüyoruz…

MSI RX 470 Gaming X 4G inceleme videomuzdaki testlere ek olarak çıktığı günden bu yana heyecanını kaybetmeyen GTA 5 testi yapıyoruz.

AMD’nin yeni Polaris mimarisine sahip RX 470 ekran kartı özellikle Full HD oyunculuk için tasarlanmış. Biz de Full HD 1920×1080 piksel çözünürlükte test ediyoruz.

İlk olarak GTA 5’in kendi Benchmark testini çalıştırıyoruz. Farklı sahneler, farklı efektler ile FPS’nin aralığını görüyoruz.

Ardından oyun içerisinde kendimiz oynayarak geziyoruz. Ayarlarımızı değiştirmeden pratikteki performansa bakıyoruz. Özellikle ilk GTA 5 testlerinde izleyicilerimizden gelen istekler üzerine yine aracımızı çimenlere sokuyoruz. Oyunda en çok performans düşüşü olan yer çimenler olduğu için hem genel, hem de en kötü senaryoyu görüyoruz.

Test devam ederken siz de değerleri takip edebilirsiniz. Hatta MSI Afterburner rehberimiz ile kendiniz de deneyebilirsiniz…

Sonuç itibariyle incelememizde olduğu gibi Ultra ayarlar ile rahatlıkla akıcı bir oyun deneyimi elde ettiğimizi görüyoruz.

Güncelleme: Tesellation ayarında High ayardan sonra bir de Very High ayar bulunduğunu. Testimizde ayarın High olarak ayarlandığını not düşelim.