Anasayfa Video GTX 1060 6GB Battlefield 1 Beta Performansı

GTX 1060 6GB Battlefield 1 Beta Performansı

DirectX 12 desteğiyle birlikte gelen yeni Battlefield 1’in Beta sürümünü GTX 1060 6 GB modeli ile oynadık.

Bettlefield 1 Beta bu yıl bizi en çok üzen oyunlardan birisi oldu. Beta’nın sona ermesinden sonra kendimizi Sina çöllerinde bulduk. Kayıplardayız. Bu kadar güzel bir oyun olabilir mi? Üstelik tek harita ile ve daha birçok araç eksik halde iken inanılmaz eğlenceli bir deneyim sunabilen bir oyun. Neyse ki tam sürümün çıkmasına çok kalmadı. Peki oyunu ağız tadıyla oynayabilmek için nasıl bir sistem gerekiyor ? Öncelikle buradaki sistem gereksinimlerine bir göz atmanıza fayda var. Ama bundan daha da önemlisi gerçek dünya testleri!

MSI AfterBurner‘ın ve beraberinde de RivaTuner Statistics Server’ın güncellenmesi ile birlikte artık DirectX 12 destekli oyunlarda da ekran kartımızdan gelen verileri gerçek zamanlı olarak izleyebiliyoruz. Biz de BF1’i DX12 ile çalıştırdık ve Sina çöllerinde düştük yollara. 1080p çözünürlükte, Ultra ayarlarda nasıl bir performans elde ediyoruz hep birlikte bakalım dedik.

Benzer şekilde siz de oyunda ekran kartınızın kaç FPS verdiğini, bir kareyi ne kadar sürede hazırladığını, bu esnada ne kadar ısındığını, fanın ne devride çalıştığını ve işlemcinizin darboğaz yapıp yapmadığını merak ediyorsanız buradaki AfterBurner OSD rehberimizle kolayca bilgileri ekrana yansıtabilirsiniz.

Keyifli seyirler.